Паразитите живеят, като се хранят от гостоприемника си. Изборният кодекс

...
Паразитите живеят, като се хранят от гостоприемника си. Изборният кодекс
Коментари Харесай

Георг Георгиев: „Промяната“ са паразити, хранят се от гостоприемника си Радев! Сега му посягат

Паразитите живеят, като се хранят от гостоприемника си. Изборният кодекс беше на предходните ръководещи и ние спечелихме по него. Искането за хартиената бюлетина беше на хората, които желаят сигурност на вота. Не може да има сигурност в машинното гласоподаване, още повече че стана ясно, че Кирил Петков се е опитал да изтъргува кодовете. Това сподели Георг Георгиев от ГЕРБ пред Би Ти Ви.

До през вчерашния ден хората, които се кланяха на президента Румен Радев, а той ги сътвори и ги конфигурира в политиката, желаят през днешния ден да му лишават пълномощията за ДАНС и службите, за НСО, сподели Георг Георгиев.

Всички действителни промени в правосъдната промяна са направени от ГЕРБ. Докато имаш кирил Петков и Асен Василев, покупко-продажбите с медиаторите за газа, няма по какъв начин да приказваш за обществени заплащания и Демокрация. Няма по какъв начин с аферата „ Джемкорп “ да приказваш за правдивост. Това са несъстоятелни хора, които не желаят ред, тъй като виреят в хаоса, сподели Георгиев.

Хаосът, който сътвори Бойко Рашков на границата, ни попречва за влизането в Шенген, сподели Георгиев, като напомни нулевия напън от времето на Бойко Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР