Параметрите на бюджета за тази година ще представи вицепремиерът Асен

...
Параметрите на бюджета за тази година ще представи вицепремиерът Асен
Коментари Харесай

Премиерът и 10 министри ще участват в парламентарния контрол днес

Параметрите на бюджета за тази година ще показа вицепремиерът Асен Василев, а малко по-рано в Народното събрание депутатите ще гласоподават дефинитивно удължаването периода на деяние на бюджета за 2021 година до края на март.

Мярката ще разреши заплащания като размери и квоти да запазят равнищата си от предходната година до разработване на бюджета за тази година. След това пред депутатите застават министър председателят Кирил Петков и вицепремиерите Асен Василев и Гроздан Караджов.

Министър-председателят ще дава отговор на два въпроса за осъществяване на националната политика за младежта и има ли проблем със стената на язовир Огоста.

Сред питанията към вицепремиера Асен Василев е за раздадените спомагателни хонорари в Национална агенция за приходите в края на 2021 година. Най-много въпроси има към вицепремиера Гроздан Караджов - 9. Той ще приказва за периоди за довеждане докрай на Автомагистрала " Хемус ", както и за смяната в управлението на " Автомагистрали " ЕАД.

В петъчния парламентарен надзор са планувани и въпроси към още 8 министри, измежду които вътрешният, общественият, здравният, правосъдният и този на образованието.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР