Папарашки снимки на Бойко Борисов, който слиза от служебната си

...
Папарашки снимки на Бойко Борисов, който слиза от служебната си
Коментари Харесай

Заснеха Бойко Борисов по спортен екип в Пирогов”, получил е травма по време на мач

Папарашки фотоси на Бойко Борисов, който слиза от служебната си кола по спортен екип и маратонки и влиза в " Пирогов ", съпроводен от шефа на лечебното заведение проф. Асен Балтов и още един мъж, разбуни духовете в обществените мрежи.

Кадрите бяха оповестени преди минути във фейсбук групата " Видяно в София " от потребителката Евелина Тотева, която обаче не оповестява повече детайлности.

Минути след появяването на фотосите, " 24 часа " заяви, че сега оперират Борисов в столична болница. Премиерът в оставка още веднъж има проблеми с менискуса на дясното си коляно и му го отстраняват, твърди изданието. Според публикациата, Борисов е ходил в " Пирогов " да му създадат ядрено-магнитен резонанс, откакто отново си е контузил коляното на футбол. Установили открили костномозъчен едем, скъсани предни и задни костни връзки. Посъветвали го да си направи интервенция и той е влезнал в друга столична болница. Засега му махат единствено менискуса, който е излязъл, леко закъсан е и кост в кост се трият в коляното му, по тази причина може да се наложи и да му слагат изкуствена става.

 Снимки: Видяно в София

Премиерът в оставка Бойко Борисов е бил признат в " Пирогов " за ядрено-магнитен резонанс на коляното след травма, заяви за " По света и у нас " Севделина Арнаудова от пресслужбата на ГЕРБ. В момента го оперират в друга столична болница, само че тя не посочи коя. Борисов е със разкъсан менискус. По информация на БНР за следващ път Борисов е получил травма на дясното коляно по време на футболен мач.

През 2017 година Бойко Борисов беше опериран за четвърти път в столичната болница " Софиямед " от ортопеда доктор Антони Георгиев поради следващите проблеми с менискуса на дясното коляно. Това беше четвъртата интервенция на менискус на Бойко Борисов. През ноември 2013 година на същата намеса бе подложено и лявото му коляно и тогава Борисов известно време ходеше в Народното събрание с патерици. Този път министър-председателят не е имал потребност от помощни средства, с цел да върви. Дори още в дните след интервенцията още веднъж се върна на работа в Министерския съвет, имаше и обществени прояви като да вземем за пример визитата на министър-председателя на Македония Зоран Заев.

Футболът е главната причина за проблемите с коленете на Бойко Борисов, споделя самият той.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР