Панко Анчев, Поглед ИнфоСнимка: Литературен святНещо тежко и опасно става

...
Панко Анчев, Поглед ИнфоСнимка: Литературен святНещо тежко и опасно става
Коментари Харесай

Панко Анчев: Позитано-20 - от цирк към театър на абсурда! Нима това е краят?

Панко Анчев, Поглед Инфо

Снимка: Литературен свят

Нещо тежко и рисково става в националното управление на Българска социалистическа партия. Нинова и Добрев дружно с пригласящите им празнодумци безпаметно са се вживели с манията си за великолепие и със синдрома на „ всичко стартира от нас “. Те не бъркат и не признават никакви неточности. Всичко направено след тяхното възкачване на върха, е обновяване, подмладяване, придвижване на напред, пробив в локалната власт, придвижване във вярна посока. Когато им демонстрират обстоятелствата, те повтарят едни и същи авансово написани реплики, чийто смисъл в последна сметка е в парадокса „ толкоз по-зле за обстоятелствата “.

Това обаче са признаци на сериозна болест у политици, вживели се до прекаленост в личната си безпогрешност и в желанието си да спасят кожите и властта, в която са се вкопчили. Те под паника виждат, че циркът, с който смятаха, че ще забавляват ахналата в учудване и удивление членска маса на Българска социалистическа партия, освен е изтощен и изнемощял, а и артистите от ден на ден падат върху твърдия манеж на действителността, при което или крайник ще счупят, или ръка, или глава. И толкоз са омръзнали със своето бездарие на публиката, към този момент даже не я разсмиват и забавляват.

Някой в този момент ги е посъветвал да се пренесат в театъра на парадокса.

И коя пиеса играят?

Като получиха някакво прояснение, че въпреки всичко действителните резултати от локалните избори не дават отговор нито на декларираните цели, нито на упованията, нито даже на повтаряните няколко дни след тях думи и хвалби, те взеха решение да изместят вниманието от аритметиката и да го насочат поне върху политиката. Сетиха се, че биха могли да се оправдаят с фалшификации, насилия, пазаруване на гласове, неприятно законодателство. И побързаха да покажат угриженост, та нека им повярват, че виновността за неуспеха не е в тях, а във властта и изключително в по този начин наречената „ вътрешна съпротива “...

Цялата публикация четете ТУК

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 10 минути) Рейтинг: 66539 | Одобрение: 34664 В Българска социалистическа партия като цяло не живеете в действителността, така че няма никакво значение кой тъкмо ще е на върха там. Факт е, че Станишев накара цяла България да ненавижда Българска социалистическа партия като узурпира властта през 2013 година и какъв брой балотажа е имало БСП-то във Варна със собствен претендент, че не мога да се сетя нито един. Колкото и да ви се ще Киро не беше член Българска социалистическа партия, а единствено подсилен от Българска социалистическа партия с 15 хиляди гласа във върховите години на тройната коалиция и се сринахте до 6 хиляди на изборите през 2015 г, но цифрите не ви изнасят нали, тъй като цялата работа е кой ще лапа кокала и да разтягате локуми. Имам възприятието, че там си повтаряте до безспир това, което ви се желае да е истина и ви отърва, но то по този начин няма да стане правилно. Пак да кажа няма друга причина да се гласоподава за Българска социалистическа партия с изключение на омразата към ГЕРБ. Вашите жалки персони нищо не значат, никой не се интересува кой е отпред на Българска социалистическа партия, както е споделил Вапцаров. Цялата ви партия е със сбъркано устройство и единствената изгода е да падне ГЕРБ, което е Българска комунистическа партия 2, че след това да се оформи естествена дясна партия, която да смени Българска социалистическа партия.  НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР