Пандемията промени начина ни на работа, принуждавайки милиони потребители да

...
Пандемията промени начина ни на работа, принуждавайки милиони потребители да
Коментари Харесай

Zoom ни изненадва с 11 анимирани 3D аватари

Пандемията промени метода ни на работа, принуждавайки милиони консуматори да си останат вкъщи. Това провокира същински взрив в приложенията за видео диалози, които се трансфораха в жизненоважен инструмент за работа от разстояние. Едно от най-използваните е Zoom, чиито функции го трансфораха в една от най-хубавите варианти за разглеждане.

Сега компанията ни изненадва с приятно съобщение. Приложението за осъществяване на видео диалози, което нормално се употребява в професионална среда, преди малко започва доста занимателна актуализация - анимирани 3D аватари, които потребителите могат да употребяват при диалозите си, пише . 

Сред наличните варианти на аватарите са 11 животни, измежду които куче, лисица, панда, жираф, миеща мечка или котка, само че в формалния си блог от Zoom дават обещание, че в бъдеще ще прибавят и нови аватари. Промяната обаче не включва единствено аватара. Интересното в тази ситуация е, че животното, което изберете, ще следва движенията ви. 

Възможността за потребление на тези занимателни аватари към този момент е лимитирана до десктоп версията и iOS устройства. Предлагат се както в Zoom Metings, по този начин и в Webinar Zoom, и в случай че желаете да употребявате някой от тези аватари при идната си среща с екипа, първо би трябвало да актуализирате приложението.

След като извършите това, в лентата с принадлежности на всяка среща, до която имате достъп, ще видите, че в границите на наличните варианти има една с надпис  " Спри/задръж видеото ". Кликнете върху него и изберете виртуален декор или видео филтър. Накрая прегледайте раздела с аватари, до момента в който намерите животното, което най-вече ви харесва. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР