Пандемията принуди много журналисти да работят от вкъщи, където са

...
Пандемията принуди много журналисти да работят от вкъщи, където са
Коментари Харесай

ВИДЕО показва страшен гаф в ефира на NBC News

Пандемията принуди доста публицисти да работят от у дома, където са по едно и също време продуценти, оператори и звукорежисьори. Малък пропуск елементарно води до огромни неудобства и нежелана международна популярност.

По време на рутинно включване в предаване онлайн, където от дни се приказва единствено за това кой е спечелил президентските избори и дали актуалният президент най-сетне ще признае провалянето си, става сериозен гаф в ефир, оповестява РТС.

Водещият Крейг Мелвин показва сътрудника си Кен Диленян, който се включва от у дома и го пита какво е научил за проектите по предаване на властта сред Тръмп и Байдън, т.е. неналичието на такива проекти.

В момента, в който би трябвало да приказва, Диленян извръща взор от камерата към телефона и прошепва две думи, които никой публицист не би трябвало да споделя в предаване онлайн – звучна и откровена ругатня.

Режисьорът незабавно го махна от екрана, а Мелвин разяснява, че наподобява имат някакви механически проблеми. Диленян скоро разгласява опрощение и пояснение в Twitter.

„ Много скърбя за грубостта, която споделих в програмата през предходния час. Имах някои механически проблеми и по простъпка изгубих контакт с режисьора, само че микрофонът ми към момента беше включен. Дължи се на обстоятелството, че би трябвало да бъда продуцент, оператор и техническа поддръжка на себе си от у дома ".

Това не спря всеобщото шерване и коментиране на видеото, в което водещ беше журналистът на конкурентния Fox News и правилен покровител на Доналд Тръмп - Шон Ханити.

Диленян нямаше нищо срещу да продължи да работи, без да обръща внимание на неудобството, с изключение на в спомагателен коментар в Twitter, където благодари на всички, които са го подкрепили.

За момента NBC не оповестява за никакво наказване във връзка на случая.
Here's NBC News' Ken Dilianian gasping "Oh shit. Fuck " during a live MSNBC hit when he was supposed to be delivering a breaking report.

Anchor Craig Melvin, after cutting away: "I think we lost Ken for a second. "
— Justin Baragona (@justinbaragona)
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР