Пандемията, предизвикана от коронавируса, промени мисленето и поведението на мнозина.

...
Пандемията, предизвикана от коронавируса, промени мисленето и поведението на мнозина.
Коментари Харесай

Авиокомпании със странна услуга

Пандемията, провокирана от ковид, промени мисленето и държанието на мнозина. Дистанцията, за която се приказва през последната година, към този момент е част от живота на хората. На някои от тях им се постанова да пътуват със аероплан, а знаем, че там пространството е много тясно, изключително в икономична класа. Затова най-големият авиопревозвач на Обединените арабски емирства – Emirates, към този момент оферират услугата „ откупуване на прилежащо място “. По този метод пасажерът си подсигурява, че до него няма да седи различен човек по време на полета.

Услугата предлагана от Emirates дава опция на пасажера да купи до 3 прилежащи места. Местата не могат да се купят авансово. Това се прави по време на чекирането. Цената на празното място варира от 55 USD до 165 USD, като тя зависи от полета.

От услугата ще се възползват фамилии, родители, които пътуват с дребните си деца, или „ тези, които желаят да си подсигуряват повече пространство “, прецизират от самолетната компания.

Emirates не са първата самолетна компания, която дава опция прилежащо място да остане празно за обезпечаване на повече отдалеченост. В началото на настоящата година Delta Air Lines съобщи, че ще продължи да блокира междинните седалки на борда на самолетите си най-малко до 30 април.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР