Пандемията отложи или напълно отмени плановете на много двойки да

...
Пандемията отложи или напълно отмени плановете на много двойки да
Коментари Харесай

Младоженци събраха 10 000 гости на своята сватба

 Пандемията отсрочи или изцяло анулира проектите на доста двойки да кажат съдбоносно " да “ пред огромен брой посетители на сватбата си. Въпреки това една малайзийска двойка съумя да избегне мярките и провежда женитба с към 10 000 посетители, оповестява РТС, представена от БГНЕС. 

Тенгу Мохамад Хафиз и Ошеан Алагия се подредиха дружно с родителите си пред огромната държавна постройка в Путрая, южно от Куала Лумпур и махаха на гостите, които минаваха с колите и ги поздравяваха. Прозорците на колите бяха затворени и гостите можеха да махат през стъклото и да изпращат въздушни целувки на младата фамилна двойка. Младоженецът е наследник на авторитетен политик и някогашен министър Тенгу Аднан, който също чества рождения си ден в неделя. 

" Казаха ми, че от тази заран са минали съвсем 10 000 автомобила. Семейството ми е почитано. Благодаря на всички за разбирането и спазването на ограниченията “, написа гордият татко в обществените мрежи.  Младоженците стояха към три часа и поздравиха гостите, махайки с ръка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР