Пандемията от ще окаже дългосрочно влияние върху психичното здраве на

...
Пандемията от ще окаже дългосрочно влияние върху психичното здраве на
Коментари Харесай

СЗО: Пандемията ще окаже дългосрочно въздействие върху психичното здраве на хората

Пандемията от ще окаже дълготрайно въздействие върху психологичното здраве на хората. За това предизвестява Световната здравна организация в известие, представено от в. " Фигаро " и ТАСС.

" От безпокойството, обвързвано с предаването на вируса до психическото влияние на карантната и самоизолирането, до последствията, свързани с безработица, финансови компликации и обществена изолираност, всичко това е наранено ", се показва в известието на СЗО, представено от.
 Психолог: На никое живо създание не е присъщо да стои затворено Психолог: На никое живо създание не е присъщо да стои затворено
Последиците от коронавирусната рецесия ще бъдат несъмнено дълготрайни. Това мнение изрази в изявление за БНР Десислава Георгиева, авиационе...

" Пандемията шокира целия свят: починаха повече от четири милиона души, стабилността на приходите беше подкопана, фамилии и общности - разграничени, банкрутираха предприятия ", сподели шефът на европейското бюро на СЗО Ханс Клюге. " Психическото здраве и благоденствие би трябвало да се преглеждат като съществени човешки права ", добави той и прикани страните да преразгледат достъпа до здравна помощ в тази сфера.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР