Пандемията от коронавирус и тежката ситуация в някои сектори на

...
Пандемията от коронавирус и тежката ситуация в някои сектори на
Коментари Харесай

Група във Фейсбук помага на останали без работа да посрещнат зимата

Пандемията от ковид и тежката обстановка в някои браншове на стопанската система въодушеви появяването на нова Facebook група, която да помогне на някои от засегнатите.

Името на самодейността е „ Помощ от хора за хора “, написа

„ По образеца на кмета на Анкара сътворих група, в която хора останали без работа поради ограниченията могат да помолят да им се заплати дадена сметка за нещо.

Идеята не е да се дават пари, а единствено да се заплати сметка. Както разбирате, това няма да докара до сериозна корист, тъй като сметката за декември може да бъде платена единствено един път и единствено от един човек. Елате и я популяризирайте, с цел да се употребява от нуждаещите се “, приканва създателят.

Това е група, в която едни хора ще помолят да им се заплати избрана сметка, а други хора ще имат опция да го създадат без коментар. Абсолютно е неразрешено да се желаят и да се дават пари под всякаква друга форма, гласи описанието.

Участването в тази група изисква взаимно доверие. Автентичните и изразителни полемики вършат групите чудесни, само че може и да са чувствителни и персонални. Споделеното в групата би трябвало да остане в групата, безапелационни са основателите.

Ако имате опция да помагате или имате потребност от помощ, можете да се включите в самодейността
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР