Пандемията от COVID-19 завари хиляди компании и цели индустрии неподготвени,

...
Пандемията от COVID-19 завари хиляди компании и цели индустрии неподготвени,
Коментари Харесай

„Въпрос на смелост“ с Атанас Райков, старши директор на Viber

Пандемията от COVID-19 завари хиляди компании и цели промишлености неподготвени, което неизбежно ще се отрази на растежа им през идващите няколко години. В такива моменти най-голямата отговорност пада на плещите на водачите в бизнеса, измежду които е и Атанас Райков, старши шефът на Viber за Централна, Източна Европа, Близкия изток и Северна Африка.

Комуникационната платформа, която той ръководи, се оказва в положение да се оправи с изненадващите последствия от изключителното състояние – устойчивата ѝ инфраструктура съумява да издържи на повишеното ползване, провокирано от дългото оставане на хората у дома, а екипът, в който грешките се възприемат като опция за надграждане и развиване, бързо съумява да се приспособява към работата от отдалеченост и да координира напъните си, с цел да продължи самоуверено напред по време на рецесията.

За отговорностите в една невиждана обстановка, както и за нуждата и удобството от дигитализацията на взаимоотношенията на жителите с институциите споделя Атанас Райков в поредицата ни „ Мениджър: Въпрос на храброст “ .
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР