Пандемията от COVID-19 наруши целия тенис календар. Турнири под егидата

...
Пандемията от COVID-19 наруши целия тенис календар. Турнири под егидата
Коментари Харесай

Ще се справиш ли по-добре от Григор Димитров?

Пандемията от COVID-19 наруши целия тенис календар. Турнири под егидата на ITF няма да има най-малко до края на юли, а чаканият с интерес от всички фенове на клея " Ролан Гарос " вместо да стартира на 24 май, най-вероятно ще се организира през есента.

Григор Димитров също тъгува за кортовете в Париж, които за две седмици щяха да завладяват всекидневието на всички тенис ентусиасти. И защото няма да успее да покаже новия си екип, квалифициран за " Ролан Гарос ", българинът реши да го показа на почитателите си посредством ново предизвикателство в " Инстаграм ".

Докато чака положителни вести за подновяването на сезона и поддържа форма, Гришо насочи видеопослание в обществената мрежа и провокира почитателите си да се опитат да създадат повече повторения за 45 секунди на упражнението push-up plank, което е композиция от лицеви опори и планк.

За 45 секунди първата ни ракета прави 26 повторения.
Вижте тази обява в Instagram.
Hey Everyone-I was hoping to show you this shirt on court in Paris, but we need to be patient. Instead I challenge you to do more then 26 reps in 45 seconds. @nike @nikecourt

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) на Май 21, 2020 в 11:38 PDT

" Здравейте на всички. Надявах се да ви покажа тази тениска на корта в Париж, само че би трябвало да сме търпеливи. Вместо това ви провокирам да извършите повече от 26 повторения за 45 секунди ", написа Димитров в " Инстаграм ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР