Пандемията направи живота на всички ни труден, но сякаш най-тежко

...
Пандемията направи живота на всички ни труден, но сякаш най-тежко
Коментари Харесай

Звезда от „Безмилостен град“ отказа роля в хитова поредица

Пандемията направи живота на всички ни сложен, само че като че ли най-тежко наранени са представителите на развлекателната промишленост. Снимки на филми се отсрочват, министър председатели не се състоят, музикантите бавят новите си планове и анулират концерти, парите са лимитирани.

Именно в тази тежка конюнктура актрисата Бахар Шахин, позната ни като Джерен от " Безмилостен град ", си разреши да откаже роля и в хитова продукция. Става въпрос за роля в " Имало едно време в Чукурова ". Актрисата обаче не поискала да се причисли, защото историята била напреднала, а тя трябвало да влезе в нея пост фактум, написа Дарик.

Припомняме, че актрисата не съумя да влезе в фотосите на " Добър фамилен татко ", защото през ноември се болести с ковид. Така тя се разминава с две високобюджетни продукции единствено в границите на половин година. По информация на медиите в прилежаща Турция Бахар мечтае за огромна, основна роля в чисто нова продукция.

Бахар Шахин е родена през 1997 година в Анкара. Семейството ѝ се мести в Истанбул, когато тя е на 12 година В учебното заведение, в което учи, се включва в сценичен състав и по този начин се разкрива геният ѝ. В България става известна с ролята си на Мюге в " Моят живот ". По-късно се снима в " Училищен патрул ", само че сякаш " Безмилостен град " ѝ носи най-голяма популярност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР