Пандемията наложи редица ограничения върху Airbnb и дейността на платформата.За ...

Пандемията наложи редица ограничения върху Airbnb и дейността на платформата.За

Airbnb слага край на шумните партита в имотите под наем

Пандемията наложи редица ограничавания върху Airbnb и активността на платформата.

За да се съблюдават оптимално стандартите за сигурност, от уеб страницата да вземем за пример не разрешиха да се вършат купони и събирания на повече души, в сравнение с са наели жилището. Оказва се, че мярката е получила необикновено положителни мнения, изключително от домакините.

Сега от комюнике на Airbnb разбираме, че партитата ще бъдат неразрешени за непрекъснато.

Правилото ще бъде записано в Условията за прилагане и при натискане на бутона " Съгласен съм ", всеки консуматор ще бъде длъжен да го съблюдава. " Ние имаме вяра, че съседите и обществото към жилищата са също толкоз значими, колкото домакините и гостите ", показва се в изказването на платформата.

Забраната за купони в парцели на Airbnb влиза в мощ през август 2020 година поради пандемията от ковид. Преди това дали да се позволяват партита в обещано жилище беше решение напълно на домакините. След експлицитната възбрана на купоните притежателите на уеб страницата следят спад от цели 44 % в недоволствата от прекомерно шумни посетители.

Затова оттова вземат решение да работят в изгода на домакините и техните съседи и поставят завършек на партитата от всевъзможен вид. Особено прецизно ще се следи дали няма предложения в обществените мрежи за купони, които ще се организират на територията на отдаван през Airbnb парцел.

От Airbnb показват още, че за срока 2020-2021 година са следвали прецизно личните си правила и на 6000 акаунта им е неразрешено да употребяват платформата доживот.

Сайтът прави и още едно изобретение - не разрешава съществуването на по този начин наречените " парти къщи ".

До момента съществуваха парцели, които бяха обозначавани от притежателите си с този термин и които бяха предопределени особено за диви купони. Това нормално са огромни къщи с басейни, към които да се събират многолюдни компании и да се вихрят на воля.

Проблемът е, че " парти къщите " не са наложително без съседи, които да се изнервят от шума и мръсотията. По тази причина Airbnb счита, че решението още веднъж е в цялостна възбрана за разгласи за сходни парцели.

Постепенно такива жилища ще спрат да излизат и при търсене, тъй като сега платформата трансформира своите логаритми. Те към този момент няма да засичат основни думи като " парти " и " събитие ". Всеки, който се пробва да добави сходни изречения към обявата си, изобщо няма да може да я разгласява онлайн.

От уеб страницата предизвестяват, че следва извънредно строго следене дали анти-парти разпоредбите им се съблюдават от потребителите.

Оттам оповестиха и една добра вест за пътуващите на огромни групи - към този момент ще е разрешено един парцел да приютява повече от 16 души.

" Искаме нашата платформа да се употребява от цели фамилии от по няколко генерации, изключително на прага на месеци с интензивно пътешестване ", показват от Airbnb.

Те са уверени, че има десетки парцели, в които огромни компании от хора ще се усещат удобно и няма да им се постанова да се разделят в няколко жилища.

На края на своето публично изказване от уеб страницата акцентират, че в околните седмици ще показват и още вести, които се надяват да са напълно в полза на клиентите.

Източник: webcafe.bgКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg