Пандемията накара мнозина от нас да преосмислят живота си и

...
Пандемията накара мнозина от нас да преосмислят живота си и
Коментари Харесай

Защо Крис Мартин се изправи срещу егото си

Пандемията накара мнозина от нас да премислят живота си и да пренаредят целите си. Поредното затваряне у дома се отрази по сходен метод и на много от известните персони, сред които е и фронтменът на Coldplay - Крис Мартин.
 Линдзи Вон, пандемията и какво ѝ е помогнала да осъзнае
Какво е осъзнала Линдзи Вон с помощта на пандемията

От всико би трябвало да се вади поука

На 7 май излезе новият сингъл на групата " Higher Power " и по този мотив Крис Мартин показа в изявление за BBC Radio 2 освен любопитни обстоятелства за самата ария, само че и по какъв начин му се е отразила пандемията.

Още предходната година Крис си задава въпроса " Кой съм аз, без стадион " Уембли " да споделя " страховит си "? "

И продължава с разсъжденията на всеослушание: " В момента се пробвам да не се обвързвам прекалено много към това да бъда поп звезда. Опитвам се да не правя оценка себе си на база външните преценки. "

По всяка възможност обаче още дълго ще би трябвало да живее с мисълта, че е фамозен, колкото и да се дърпа от славата. Последният сингъл на Coldplay е следващата алена точка в дискографията на групата.

Премиерата на " Higher Power " мина много извънредно. Музикантите изпратиха песента си на борда на Международната галактическа станция, а френският астронавт Тома Песке съобщи посредством спътник назад мелодията на Земята.

Няма нищо инцидентно в избора им по отношение на представянето на новата си ария, тъй като самата тя е с сходен " междугалактически генезис ". Самият Крис изяснява, че когато са записвали сингъла, са си представяли по какъв начин би звучал на друга планета.

Въобразявали са си също, че това, което вършат, са нечии непознати дейности. За да се дистанцират още повече от действителността, са се пробвали и да не мислят за себе си като за групата Coldplay от Англия ", прецизират още от BBC News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР