Пандемията може и да спря спортните събития по цял свят,

...
Пандемията може и да спря спортните събития по цял свят,
Коментари Харесай

С какво се захваща Русев след като беше уволнен от WWE

Пандемията може и да спря спортните събития по целия свят, само че не повлия на кеча. Мачовете от Световната федерация по кеч (WWE) продължиха да се играят, само че без аудитория и би трябвало да признаем, че бяха доста странни.
 Русев, Лана, Боби Лашли, Лив Морган и дуелът посред им
Русев още веднъж се изложи

Дори помощта на Лив Морган не му беше задоволителна

Но все пак през април федерацията се видя принудена да освободи някои от звездите си, с цел да се оправи с рецесията, провокирана от ковид. За наше голямо страдание един от уволнените се оказа Мирослав Бърняшев , прочут като Русев.

И това наложи известни промени в профила на българина в Instagram. До този миг името, с което можеше да бъде открит в обществената мрежа, беше обвързвано с кариерата му в кеча, а към този момент е tobemiro (Да бъдеш Миро).

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Miroslav Barnyashev (@tobemiro) на Апр 15, 2020 в 1:59 PDT

Във видео отпреди няколко дни пък сподели и с какво мисли да се занимава за напред. От видяното си проличава, че не му е изключително прелестно да приказва за уволнението си, само че пък в този момент ще има време да се отдаде на друга огромна своя пристрастеност - видео игрите.

Мирослав Бърняшев споделя, че ще сътвори профил в платформата за стрийминг на игри Twitch. И там всеки, който желае, може да играе с него или да го следи по какъв начин играе.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Miroslav Barnyashev (@tobemiro) на Май 7, 2020 в 2:27 PDT

И началото беше сложено с разпечатването на компютър и екран. Бърняшев също по този начин сподели, че има концепция да стартира серия от видеа, в които учи брачната половинка си Си Джей Пери , известна като Лана, да играе на видео игри.

Признава, че тя много пъти го е молила за това, само че той постоянно е проявявал нарцисизъм и е отказвал, тъй като е желал това време единствено за себе си.
 Мирослав Бърняшев, Русев, и американското му поданство
Русев е към този момент и американски жител

Да му е честито

Според Мирослав, това ще е потребно за други мъже, които желаят да научат половинките си по какъв начин да играят с тях. Разбира се, пожелаваме му триумф в това ново начинание, само че оставаме с едно мислено за вероятно негово завръщане към кеча.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР