Panasonic официално представи новите безогледални фотоапарати Lumix S1 и Lumix

...
Panasonic официално представи новите безогледални фотоапарати Lumix S1 и Lumix
Коментари Харесай

Panasonic анонсира пълнокадровите безогледални фотоапарати Lumix S1 и Lumix S1R

Panasonic публично показа новите безогледални фотоапарати Lumix S1 и Lumix S1R с пълнокадрови фотосензори.



Моделът Lumix S1 е оборудван с 24,2 МР фотосензор и разполага с контрастна система за автоматизирано фокусиране с потребление на DFD технологията. Компанията отбелязва, че в автоматизираното фокусиране се употребяват логаритми с изкуствен интелект, с помощта на които е допустимо точното фокусиране върху очите на обекта. Системата може да разпознава и да следи телата на индивида и животните.



Налична е вградената 5-осова система за стабилизация на изображението вид Dual IS, преносим 3,2-инчов сензорен екран с резолюция 2,1 милиона точки, OLED визьор с резолюция 5,76 милиона точки и затвор с запас 400 000 задействания. Поставени са слотове за XQD и SD карти памет, както и USB-C 3.1 и HDMI, портове. Теглото на фотоапарата е 891 грама.



Устройството може да прави фотографии със скорост 6 фрагмента в секунда при включена система за следящо автоматизирано фокусиране и 9 фрагмента в секунда при изключена система. В режим High Resolution могат да се вършат фотоси с резолюция 98 МР. Възможен е записа на 4K60P видео.



Фотоапаратът Panasonic Lumix S1R има CMOS датчик с резолюция 47,4 МР без филтър. Този модел в режим High Resolution може да прави фотоси с разграничителна дарба 187 МР. Останалите характерности са същите.

Продажбите на безогледалните пълнокадрови фотоапарати Panasonic Lumix S1 и Lumix S1R започват на 4-ти април тази година при цена без обективи надлежно $2499 и $3699 .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР