Пълнолунията отбелязват края на лунния цикъл, когато той е най

...
Пълнолунията отбелязват края на лунния цикъл, когато той е най
Коментари Харесай

Тези зодии ще се почувстват мотивирани по време на пълнолунието през Октомври

Пълнолунията означават края на лунния цикъл, когато той е най -пълен - сходно, в нравствен смисъл, тази фаза съставлява довеждане докрай и време, когато страстите са на върха си. Точно такова нещо можем да чакаме от пълнолунието на 20-ти Октомрви, което ще бъде в огнения Овен. По време на тази лунация можете да очаквате да се почувствате въодушевени да говорите своята истина. А за някои зодии, пълнолунието ще бъде извънредно мотивиращо. Ето кои са те:

Близнаци

Нещата наподобяват много обещаващи в обществения ви живот, Близнаци, което е супер, тъй като другарствата ви значат доста за вас. Близнаците ще могат да изслушват проблемите на приятелите си, без да се впускат в драмата, като в същото време дават някои потребни препоръки, в случай че някой се нуждае от тях. Всъщност Близнаците имат капацитет да намерят подтик на креативно ентусиазъм, просто като следят злополуките, които другите претърпяват по време на това пълнолуние.

Стрелец

За шанс, Стрелец, вие ще се радвате на креативно обилие по време на това новолуние. Тази сила е обвързвана с гонене на самодоволство и проучване на това, което ви доставя наслаждение. Като се има поради, че Овенът и Стрелецът се схващат доста добре, има огромна възможност Стрелецът да откри възобновено възприятие за креативност, пристрастеност и може би даже нов сантиментален сътрудник.

Водолей

Пълнолунието в Овен ви въодушевява да говорите своята истина, Водолей, изключително в този момент, когато Меркурий, планетата на връзката, е директна. Вие сте естествено подтиквани от интелекта и неприятните хрумвания и ще откриете, че вашата нестандартност е по -лесна за изложение по време на тази лунация. Водолеите могат да получат някои нужни промени в мисленето по време на пълнолуние, което ги прави по -ефективни комуникатори. Възможностите за пътешестване също могат да се появят, предлагайки известно облекчение от нарасналата умствена активност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР