Пълнолунието във Водолей, което ще се състои на 24 юли

...
Пълнолунието във Водолей, което ще се състои на 24 юли
Коментари Харесай

Пълнолунието във Водолей наближава: какво да очаква всяка зодия

Пълнолунието във Водолей, което ще се състои на 24 юли август в 05:38 часа, се концентрира върху уроците, които ни сервира Сатурнът във Водолей.

Този пренос основава чувството, че получаваме втори късмет и имаме опция да изправим грешките си. Затова евентуално някои ще имат непринудено предпочитание за огромни трансформации, само че дано не забравяме, че пълнолунието е просто миг за осмисляне на пътя към измененията .

Знакът на новото (понякога прелестно, а различен път шокиращо) ще оцвети и този път всекидневието с наситени случки. Водолеят е подготвен да се откаже от всичко познато, да се бунтува и да разчупи стандартите за едно ново начало. Той ще ни разреши да бъдем по-отворени към равносметка за всичко това, което сме постигнали през последните шест месеца.

Бъдете оптимисти, даже сега да преминавате през тежък интервал (за което частична заслуга имат враждуващите Сатурн и Уран).

А ето какво да чака всяка зодия от този интервал:
 Какво да чака всяка зодия от Пълнолунието във Водолей  Какво да чака всяка зодия от Пълнолунието във Водолей  Какво да чака всяка зодия от Пълнолунието във Водолей  Какво да чака всяка зодия от Пълнолунието във Водолей
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР