Пълнолунието през юни се нарича Ягодова луна, но не защото

...
Пълнолунието през юни се нарича Ягодова луна, но не защото
Коментари Харесай

Очаква ни сладка Ягодова луна - ето какво ще ни донесе тя

Пълнолунието през юни се назовава " Ягодова луна ", само че не тъй като е розово на цвят, а тъй като юни е най-плодородният месец

Ако в последно време усещате мислите и страстите си по-разбъракни от нормално, то можете да сте сигурни, че това е остатъчен резултат от края на ретроградния Меркурий и от обстоятелството, че Слънцето минава през знака на бъбривите и любопитни Близнаци. По-стабилната и уравновесена сила на сезона на Телеца е зад тила ни и това значи, че може да очаквате прилив на нови мисли, хрумвания и информация. Буквално ще се чувствате заляти!

Но подобен е сезонът на Близнаците - динамичен и изпълнен с въпроси. С цялостна мощ наближава и магичното юнско пълнолуние, което ще ни даде значими отговори на значими въпроси и ще разшири хоризонтите ни с нова позиция.

Освен просветляващо, юнското пълнолуние ще ни даде едно ново чувство за независимост. А в случай че се чудите по какъв начин се назовава пълнолунието през юни, незабавно ви споделяме, че неговото сладко име е " Ягодова луна "!

Какво е Ягодова луна?

Пълнолунието през юни се назовава " Ягодова луна ", само че не тъй като е розово на цвят (за жалост), а тъй като юни е най-плодородният месец, в който се берат най-вече ягоди и точно през юни е пикът на техния сезон.

В някои елементи на света това събитие е наричано още „ розова луна “, „ луната на дългите нощи “, „ гореща луна “, както и „ медена луна “, защото съответствува с желания за осъществяване на сватби месец юни.

Какво да чакаме от Ягодовата луна?

На 3 юни Ягодовата луна ще освети небето и ще бъде в знака Стрелец. Това ще сложи забележителен акцент върху желанието на всеки за истина, мъдрост и прояснение, изключително в дома, ръководен от Стрелеца във вашата рождена карта. Сега е моментът да прегърнете тези неща и хрумвания, които ви освобождават, вместо да ви държат лимитирани или в застой, без значение какъв брой нереалистични може да наподобяват. Ако сте се чувствали лимитирани от настоящия си метод на мислене или хрумвания, това пълнолуние се стреми да възроди вярата, която имате в себе си и в света, тъй че не забравяйте да си позволите да мечтаете!

Тъй като Стрелецът е изменчив огнен знак, в този момент също е удобно време за спонтанност и вдишване на опасности. Ако сте отлагали скока, това пълнолуние е подобаващ миг да се доверите на качествата си и да рискувате. Понякога събирането на храброст е половината борба и може даже да осъзнаете, че подозрението или страхът, които сте изпитвали, са били напълно в главата ви. Сега небето е границата!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР