Пълнолуние“ е един от най-запомнящите се проекти на Фортисимо Фамилия

...
Пълнолуние“ е един от най-запомнящите се проекти на Фортисимо Фамилия
Коментари Харесай

Фортисимо Фамилия представя Пълнолуние в двореца Врана

„ Пълнолуние “ е един от най-запомнящите се планове на Фортисимо Фамилия за младежи и родители.

След като последният сезон на музикално- просветителната стратегия в зала “България ” приключи с концерта #ОТЕЛО, музиката и словото се срещат още веднъж, измежду прохладата на Двореца Врана, с цел да разберем кое от двете изкуства има по-силна магия.

Нотите и думите обгръщат в тайнственост някои от най-любимите артисти и реализатори, както и емблематични композитори и драматурзи. Юлиан Вергов и Илиана Коджабашева канят на странствуване всред редовете на фантастични типичен творби, а Павел Златаров още веднъж ще дирижира оркестъра на Софийска Филхармония, който ще извърши оркестрови пиеси от Чайковски, Менделсон, Берлиоз и Мусоргски.

По време на концерта ще чуем фрагменти от мюзикълите „ Фантомът от операта “ и „ Клетниците “, а оперната певица Вера Гиргинова дружно с известния млад музикант Ангел Ковачев, ще опитат да ни потвърдят, че класическата и съвременна музика могат да бъдат едно цяло.

Кой свят ще се окаже по-вълнуващ, този на думите или този на музиката, от Фортисимо Фамилия ще ни покажат на 13 юли от 19:00 часа в Двореца Врана .-->

А за най- дребните посетители посетили Двореца Врана, от 17 часа следва занимателно просветително ателие на тематика: “Какво прави диригентът ”, което ще води самият маестро Павел Златаров, диригент на “Пълнолуние ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР