Пълно завладяване на родните киносалони – това се очаква от

...
Пълно завладяване на родните киносалони – това се очаква от
Коментари Харесай

Гледаме последния БГ филм с Мария Бакалова

Пълно завземане на родните киносалони – това се чака от първата българска актриса с номинация за „ Оскар “ - Мария Бакалова, след месец, написа Монитор бг.

Докато звездата от „ Борат 2 “ се готви да застане пред камерата за идващото си заглавие в Съединени американски щати (Bodies, Bodies, Bodies), у нас ще можем да се насладим на последната ѝ (до този момент) роля в български филм.

Става дума за „ За последно “, където на Бакалова е поверена основната героиня. Въпреки че жанрът на кино лентата е комедия, в първата си сцена персонажът ѝ се кани да скочи от Аспаруховия мост. Именно там обаче попада на героя на Васил Банов и оттова се заплита сюжета на лентата на режисьора Ивайло Пенчев.

„ Като за последно “ към този момент откри своята фестивална аудитория на „ Златна роза “ и „ София филм фест “. Широкото разпространяване на кино лентата пък ще започва на 4 юни.



За да се озове на снимачната площадка на заглавието, на Бакалова се наложило да премине през огромен кастинг. „ И тя безусловно справедливо си завоюва ролята, тъй като отново споделям – беше всеотдайна. В нея има един сексапил, тя излъчва вътрешна хубост. И е обаятелна, което е извънредно значимо за киното. Тя е човек, който е импровизиран. При нея няма неприятни усеща, всичко е нескрито – и като страст, и като държание, и като характер... Страхотна е.”, безапелационен бе пред „ Монитор “ Пенчев.

Самият снимачен развой пък се оказал не по-лек от кастинга за самата актриса. „ По време на нощните фотоси по този начин ме втресе, бях хванала ангина, че едвам ме върнаха от оня свят. Но за два дни скочих на крайници и продължихме фотосите “, разкри пред изданието наскоро Бакалова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР