Пълна мистерия цари около крилото на . Фланговият нападател все

...
Пълна мистерия цари около крилото на . Фланговият нападател все
Коментари Харесай

Мистерия около крило на ЦСКА-София

Пълна тайнственост царува към крилото на. Фланговият нападател към момента не се е включил към зимния лагер на тима в Турция, макар че съгласно някои информации от Алания той трябваше да го стори още в понеделник. В последна сметка Кейта продължава да не тренира дружно със съотборниците си, които се завръщат в България при започване на идната седмица.

От " Армията " чакат 22-годишният гвинеец да дойде от родината си непосредствено в София, с цел да вземе присъединяване във втория камп от предсезонната подготовка. На процедура Жул Кейта не е упражнявал с тима към този момент близо месец и половина. Крилото бе освободен да се прибере в Гвинея по неотложност преди триумфа над с 3:0 на 6 декември. Причината бе ненадейната кончина на брат му, а тогава съиграчите му го поддържаха с тениски " Жул, ние сме с теб ".

Впоследстие острието получи позволение да остане в родината си непосредствено за коледните и новогодишни празници и да се завърне чак за началото на зимната подготовка. Което досега обаче не се случва.
Кейта е преотстъпен в ЦСКА-София до края на сезона от френския, като през есента изигра общо 16 мача за " алените ", вкарвайки два гола в края на септември. Това бе и интервалът, когато той загатна най-силно за капацитета си, като се разписа при 2:2 против и при 3:1 против Б36 Торсхавн в Лига Европа.

В края на предходната година се появиха информации, че гвинеецът желае да приключи договорните си връзки с " армейците " и двете страни да се разделят още през зимата, 6 месеца преди приключването на наема му. Повече изясненост за бъдещето му обаче би трябвало да има идната седмица, когато и спортно-техническото управление, и играчът към този момент ще са в София и ще седнат на една маса да беседват.

" Тема Спорт " Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР