Пълна идиотия! Не знам кой ги взима решенията в тази

...
Пълна идиотия! Не знам кой ги взима решенията в тази
Коментари Харесай

Хаос в Смирненски заради два аварийни ремонта, автобуси се лутат по малките улички

" Пълна идиотия! Не знам кой ги взима решенията в тази Община, само че най-малко да ги извършват или съгласуват. Вчера имаше едно известие за изменени направления, само че през днешния ден са други. Ние водачите не ги знаем, а по какъв начин да ги схванат пасажерите ”, съобщи ядосан водач от градския превоз на Пловдив пред TrafficNews.
Прочетете още
 Причината е, че оповестените краткотрайни направления на пет автобусни линии на процедура не могат да се извършват поради два ВиК ремонта на ул. „ Солунска ”.

„ Трябваше последна спирка да е обръщалото на кметството на „ Западен ”, защото ще има ремонт в сектора до ул. „ Юндола ”. Само че самата „ Солунска ” е затворена преди кметството и ние няма по какъв начин да стигнем. За това въртим през дребните улички, където е цялостно с паркирани коли и колкото да минаваме и оттова стигаме до ул. „ Юндола ”, с цел да обърнем ”, сподели засегнат водачът.

На процедура сега ул. „ Солунска ” е затворена от ул. „ Юндола ” до края на двора на СУ „ Св. Кирил и Методий ”. Къде и по какъв начин стопират рейсовете – никой не знае, тъй като оповестените спирки няма по какъв начин да се извършват.

Единият ВиК ремонт е до учебното заведение, а другият е от страната на ул. „ Юндола ”. Временната организация на придвижването ще е през целия ден.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР