Palms Merkur Royalе се ребрандира и от началото на октомври

...
Palms Merkur Royalе се ребрандира и от началото на октомври
Коментари Харесай

Комплексът Palms Merkur Royale става Palms Royalе Sofia

Palms Merkur Royalе се ребрандира и от началото на октомври към този момент е с името Palms Royalе Sofia. Мястото продължава да предлага познатото високо равнище на развлечение и безупречно обслужване. Разположен на повърхност от 5000 кв. м. в „ Гранд хотел Милениум София “, комплексът дава многообразие от благоприятни условия за забавление с два ресторанта, пиано бар, покер зала, игрална зала и казино.

„ Основната идея на Palms Royalе Sofia е да притегля туристи от България и чужбина. За нас е значимо феновете на развлекателните игри да включват България като дестинация. Комплексът е регулярно посещаван от групи от Европа и Близкия Изток “, изясни изпълнителният шеф Ангел Ирибозов.

Той напомни, че игралният туризъм бе включен преди няколко години в националната тактика за стабилно развиване на туризма в България и комплекс Palms Royalе Sofia се вписва идеално в нея с високото равнище на предлаганите услуги. Водещи български и интернационалните специалисти от промишлеността, които работят за комплекса, със своя опит и професионално отношение подсигуряват използването на най-хубавите практики в развлекателния бранш. С актуалното ребрандиране новият управнически екип на Palms Royalе Sofia задава нови стандарти за игрално забавление в страната.

„ Доказано е, че страните, където игралният туризъм е развъртян, имат повишен брой на туристите и на приходите от тях. Така се основават и нови работни места “, сподели още Ангел Ирибозов.

В комплекса е и едно от най-луксозните
казина в страната, което предлага огромен брой игри – от най-известните американска рулетка, Блекджек, Бакара и Тексас Холд’ем до карибския Стъд покер, съветския покер, ултимейт Тексас Холд’ем и покер с три карти, както и над 200 игрални машини с типичен, известни и нови слот игри.

Удоволствието от играта се добавя с достоверната атмосфера на ресторант „ 888 Taste show Asian cuisine “, който дава на клиентите най-изтънчените азиатски усети. За феновете на средиземноморската кухня е ресторант „ San Remo Mediterranean cuisine “.

„ Новият бранд, както и услугите, които предлагаме, отразяват нашия главен приоритет, а точно да предлагаме първокласно преживяване на гостите ни. Нашата цел е комплексът да продължи да притегля от ден на ден гости, с цел да усетят удоволствието от услугите ни, които могат да съчетаят с културен туризъм в една от най-старите столици в Европа – София “, добави Ангел Ирибозов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР