Палежи на автомобили карат перничани да живеят в страх. Огнената

...
Палежи на автомобили карат перничани да живеят в страх. Огнената
Коментари Харесай

Рекет и тормоз: 3 коли изгоряха в Перник

Палежи на коли карат перничани да живеят в боязън.

Огнената вендета се разиграва в квартал „ Изток”, където живее притежателят на колите, предава Нова тв. Въпреки своевремнната интервенция на пожарната колите изгарят до основи.

„ Имам две дребни кученца, които се разлаяха и дадоха сигнал, че има хора към жилището ми. Когато станах и погледнах камерите, видях, че трите ми автомобила, един от които е длъжностен, са в пламъци”, описа пострадалият Здравко Бахнев.

По думите му причинителите на палежа не са видени, само че има записи от случилото се, които са предоставени на полицията. На фрагментите се виждат двама души, които се доближават към колите със запалителна течност и те пламват по едно и също време. След това причинителите напущат региона тичайки.

„ На два от колите си имам застраховка, защото преди 10-11 дни ми счупиха задния прозорец на едната от колите”, показва Бахнев.

Той твърди, че е набелязан от група за изнудване и е подложен на тормоз от към две години. Подал е няколко сигнала в полицията, откакто е изработен и опит брачната половинка му да бъде прегазена на пешеходна пътека.

„ Имам бизнес с работни дрехи и допускам, че съм подложен на систематичен тормоз за изнудване”, съобщи пострадалият, който е безапелационен, че няма връзки и връзки с хора, занимаващи се е противозаконни действия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР