Палатките на старозагорци в антиправителствения протест и гражданско неподчинение край

...
Палатките на старозагорци в антиправителствения протест и гражданско неподчинение край
Коментари Харесай

След акция на полицията: Без палатки на главния път за магистрала „Тракия“, съставени са три акта

Палатките на старозагорци в антиправителствения митинг и гражданско непокорство край летище Стара Загора бяха отстранени непринудено от тях на поляните край пътното платно.

Вече е възобновено придвижването на пътя , който свързва регионалния град с автомагистрала „ Тракия “, увери началникът на „ Пътна полиция “ гл. инсп. Бончо Славов, часове след началото на полицейската интервенция.

„ Тя се организира в 4:30 часа сутринта .Поставените на основен път Стара Загора-Хасково палатки, столове и маси бяха непринудено отстранени от протестиращите.

Съставени са три акта за определяне на административни нарушавания по Закона за придвижване по пътищата на лицата, които бяха на пътното платно. Няма задържани, не е имало конфликти или напрежение.

На пътя към момента има движимости, които не са прибрани от притежателите им, а до момента в който това се случи ще остане полицейски екип “, разяснява Славов.

Ранният час на акцията от полицията изясняват с ниската активност на придвижването и предотвратяването на възможни пътни катастрофи.

Операцията се организира по заповед на шефа на ОД Министерство на вътрешните работи.

Лагерът заставам към седмица, като протестиращите блокираха изцяло придвижването в региона, пропускаха единствено коли за спешна помощ и коли със специфичен режим на придвижване.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР