Палачинката, вдъхновена от предаването „Извънгабаритни специалитети, което се излъчва по

...
Палачинката, вдъхновена от предаването „Извънгабаритни специалитети, което се излъчва по
Коментари Харесай

Food Network поднесе 8-метрова палачинка на най-голямото медийно събитие у нас

Палачинката, въодушевена от предаването „ Извънгабаритни специалитети ", което се излъчва по кулинарната телевизия Food Network, беше приготвена от основния готвач на хотел Империал в Пловдив Христо Иванов. Шеф готвачът не издава тайната си, само че от добре осведомени източници успяхме да разберем, че минимум 30 яйца са били нужни с цел да се разбърка сместа за 8-метровата палачинка - най-голямата приготвена у нас до момента.

Предаването " Извънгабаритни специалитети " ( " Ginormous Food " ) по Food Network е едно гигантско гастрономическо премеждие из цяла Америка. Във Филаделфия водещият на предаването Джош Дени пробва четирикилограмов сандвич, а в Балтимор поръчва най-голямата пица в щата. Това са храни от нова класа, настояват основателите на кулинарната поредност. А концепцията е, че храната би трябвало да се споделя.
Осемметровата палачинка беше разрязана на 160 части и споделена мужду участниците в Четвъртата конференция на Асоциацията на снабдители на телевизионни стратегии (АДТП). Асоциацията е браншова организация, която сплотява както българските малките екрани, по този начин и съвсем всички задгранични канали, които се популяризират в България.

Събитието към този момент е утвърдило своето място като най- значимия годишен спорен конгрес на промишлеността, където се събират представители на целия бранш.
Предизвикателствата, които новите технологии слагат пред доставчиците на телевизионни стратегии, бяха акцентът в работата на тазгодишната конференция, която се организира в Пловдив.

Тази година в медийния конгрес участваха над 160 индивида - представители на всички малките екрани и на над 50 платформени оператори, както и Председателят на КРС, членовете на Съвет за електронни медии, представители на Министерството на културата и ГДБОП.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР