Палачът на Барселона - Атлетик Билбао, излиза тази вечер срещу

...
Палачът на Барселона - Атлетик Билбао, излиза тази вечер срещу
Коментари Харесай

Палачът на Барселона ще опита да изхвърли и Реал Мадрид от Купата на Краля

" Палачът " на Барселона - Атлетик Билбао, излиза довечера против другия испански исполин Реал Мадрид в опит да го изхвърли от Купата на Краля. " Кралете " гостуват на баските в 1/4-финален конфликт от конкуренцията, като дербито ще стартира тъкмо в 22.30 часа българско време.
И Билбао, и Реал се " изтезаха " за място на 1/4-финалите
Билбао сподели по-силна игра от Барса на 1/8-финалите и след трагичен 120-минутен театър справедливо се класира напред. Реал също се бори 120 минути, с цел да в профил Елче. В идния 1/4-финал efbet дава леко преимущество на Реал - 2.45 коефициент. Равенството е оценено на 3.50, до момента в който победа за домакина Билбао е с 3.05 коефициент.



Реал Мадрид победи Билбао в последните им 4 срещи
Реал е в серия от четири следващи победи в директните конфликти против Билбао, като е спечелил седем от последните си девет срещи с баските. За последно двата отбора се срещнаха на финала за Суперкупата, когато " белите " надвиха с 2:0. За днешния дуел efbet предлага 1.95 коефициент както за над 2,5 гола, по този начин и за под 2,5 гола в мача.

В последните три мача против Билбао Карим Бензема непроменяемо се разписва. Французинът се намира в отлична форма през този сезон и нищо чудно още веднъж да вкара за " лос бланкос ". Пазарът на efbet за това Карим Бензема да означи гол когато и да е на срещата е 2.40.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР