П риключенците доминираха и във втората номинационна битка на Арената

...
П риключенците доминираха и във втората номинационна битка на Арената
Коментари Харесай

Приключенците се спасиха от племенен съвет в първата седмица на „Игри на волята: България“

П риключенците преобладаваха и във втората номинационна борба на Арената и племето ще остане цяло след първата седмица в „ Игри на волята: България “. Те съкрушиха Бойците със смазваща преднина в извънредно тежката физически игра.

Всеки от тимовете трябваше да премине по двойки през трасе с най-различни трудности, а на връщане да носи тежки трупи. Въпреки забележимия на пръв взор физически превес на Бойците, Приключенците съумяха да натрупат забележителна преднина и да я задържат до края.
 Игри на волята  Игри на волята
Неочакван случай на Арената спря играта още първоначално. Станислава претърпя удар на главата, влизайки в 6-метровата траншеа и се наложи лекарският екип на предаването да се намеси. Д-р Витан Витанов и сътрудниците му реагираха извънредно бързо и професионално, само че Станислава трябваше да напусне борбата незабавно. Въпреки това Бойците не се предадоха и продължиха с човек по-малко.

Кои ще бъдат първите номинарани от племето на Бойците? Ще продължи ли напрежението сред Шампионите, както и персоналните нападки сред Мани и Стоян? Какво ще се случи в борбата за избавление? Кой ще се избави и кой ще бъде първият, изпратен на Плажа на Отшелника? – феновете ще видият на следващия ден вечер в 21:00 по NOVA!
 Игри на волята  Игри на волята
Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Любов моя, към този момент ще живеем в доста по-скъпо жилище. Точно както ти искаше! - Скъпи, толкоз се веселя, най-сетне си купуваме жилище, нали? -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЗвездната двойка беше отведена с водно такси до първокласния си хотелДогадките, че актрисата и 44-годишният ѝ брачен партньор са станали родители, се появиха при започване на августЛана Уашовски е съсценарист, режисьор и продуцент на филмаПреди няколко дни стана ясно, че актрисата се развежда със брачна половинка си Карл Кук " На процедура ние сме подготвени със пускане напълно на амбулаторно лекуване на пациенти ", съобщи здравният министър доктор Стойчо КацаровПринцеса Шарлийн е била призната незабавно в болница на 1 септември " За тях ние не сме хора " Извършителят е 32-годишен, бил е задържанИзвършителят е задържанОт 1 октомври пенсионерите ще получат по 120 лв. добавка към пенсиите за трите месеца до края на годинатаТялото на животното наподобява на галактически транспортен съд от научната фантастика и по тази причина откривателите го назовават " транспортен съд майка " Освен с стилните си шедьоври Карл Лагерфелд остава в историята и с пиперливия си езикОтпуснати са средства за електронни дневници в 1890 учебни заведения в странатаЛора Инджова е водеща на предаването, което започва на 13-и септември setTimeout(function(){ var scr = document.createElement( " SCRIPT " ); scr.type = " text/javascript " ; scr.src = " https://b.grabo.bg/netinfo/special/vesti_dealbox_resp.php?affid=20492&r= " +Math.round(Math.random()*10000); scr.setAttribute( " async ",true); $(document.body).append(scr); },10);
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР