П рехвърлянето на фирми с големи данъчни задължения на социално

...
П рехвърлянето на фирми с големи данъчни задължения на социално
Коментари Харесай

Как социално слаб притежава фирми и дължи милиони на държавата

П рехвърлянето на компании с огромни данъчни отговорности на обществено слаби и нормално необразовани хора, известни като "бушони ", се трансформира в мода през последните 15 години.

Срещу 200-300 лв. на ръка, предоставяйки персоналната си карта, тези хора подписваха документи, с които купуваха съответната компания. Така длъжници ставаха те и естествено Национална агенция за приходите нямаше по какъв начин да си вземе налозите.

Дългове от тази компания по същата причина не можеха да си върнат и частни кредитори. Чрез законодателни промени страната се опита да спре тези схеми.

И в последно време те понижиха, само че преди няколко седмици, екипът на се зае с следствие на известни уеб сайтове, бълващи подправени вести, които всеобщо се споделят в обществените мрежи.

И откриха, че притежател на тези уеб сайтове – общо 11, е компания "Хаки Фиш " ЕООД. Тя е благосъстоятелност на 58-годишния Николай Низол.

Разследването откри, че част от тези компании нямат отговорности и са работещи, само че собствеността се води на обществено слабия Николай Низол и, от основаването им, са регистрирани на негово име, с цел да се прикрият същинските притежатели, сходно на компанията със уеб страниците за подправени вести.

Това е следващият случай, в който схемата с прехвърлянето на задлъжнели компании на "хора-бушони " ощетява всички с десетки милиони, показва медията.

Още по тематиката вижте във видеото.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай Въпрос към радио " Ереван ": - Кога бракът е най-продължителен? Отговор на радиото: - Когато дамата е сляпа, мъжът ням, а свекървата няма... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПартията се доближава към гласоподаване кой ще е техният претендент за идващ канцлерТази билка е с противовъзпалително, стимулиращо секрециите, улесняващо храносмилането, отхрачващо и глистогонно приложениеВ колата се е возил и пасажер, който не е пострадалТехните секрети постоянно се оказват обществено притежание на целия свят.Сред участниците в демонстрацията е имало депутати от националистическата Австрийска партия на свободата и представители на извънредно десни групировкиТой още веднъж акцентира, че ГЕРБ е първа силаКои са чужденците, които идват у нас по време на пандемията - споделя " Дойче веле " Мария Бакалова е номинирана в категорията за актриса в поддържаща роля за " Борат 2 " В Португалия броят на инфектираните и на смъртните случаи спадна драстичноКонкуренцията е здравословна, само че крайностите в никакъв случай.15% от направените проби през последното денонощие са положителниЧрез него може да се гледа видео до момента в който се употребяват други приложенияПартийните водачи са обезпокоени от господството на най-големите китайски интернет компанииБаща ми ще ни липсва извънредно доста, на фамилията ми и на мен самия, съобщи през днешния ден принц ЧарлзКандидатите, които са определени в два многомандатни региона би трябвало да разгласят от кой регион ще влязат.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР