П реди десет години колежанката Куинси Карпентър отива на ваканция

...
П реди десет години колежанката Куинси Карпентър отива на ваканция
Коментари Харесай

Този трилър ще ви държи в напрежение до последната страница

П реди 10 години колежанката Куинси Карпентър отива на почивка с петима другари и се връща сама: единствената оживяла от случай, заслужен за филм на ужасите.

В момент тя се трансформира в член на клуб, към който никой не желае да принадлежи – група оживели, познати като "Последните девойки ".

Лиза, изгубила девет състудентки от университетския женски клуб, убити с нож от изпаднал ученик на колежа; Сам, сблъскала се с Мъжа с чувала по време на промяната си в "Найтлайт Ин "; а в този момент и Куинси, която тича окървавена през гората, с цел да избяга от Пайн Котидж и мъжа, за който приказва единствено като за "Него ", споделя

И трите се пробват да оставят кошмарите зад тила си, и макар опитите на медиите да ги съберат в извънредно предаване, те в никакъв случай не се срещат.

Към момента Куинси има грижлив (почти) избраник – Джеф, известен блог за домашни сладкиши, прелестен апартамент и лечебно наличие в лицето на Куп – служителят на реда, избавил живота й преди толкоз доста години. Паметта й даже не й разрешава да си напомни събитията от онази нощ: предишното е надълбоко заровено.

Поне до момента в който Лиза, първата от Последните девойки, е открита мъртва във ваната си, с прерязани вени, а втората, Сам, се появява на прага на Куинси. Профучавайки през живота на Куинси като ураган, Сам очевидно има намерение да я накара да изживее още веднъж предишното, с все по-тежки последствия. Всички те карат Куинси да се запита за какво в действителност я търси Сам.

А когато на бял свят излизат нови детайлности за гибелта на Лиза, животът на Куинси се трансформира в конкуренция с времето, до момента в който се пробва да отдели истините на Сам от лъжите й, да се изплъзне на полицията и настървените кореспонденти, и – най-важното – да си спомни какво в действителност се е случило в Пайн Котидж, преди започнатото там преди 10 години да бъде довършено.

Мистериозният трилър "Последните девойки " на Райли Сейгър можете да намерите на книжния пазар у нас.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР