П реди 20 години онлайн пазаруването беше възприемано като екстремен

П реди 20 години онлайн пазаруването беше възприемано като екстремен ...

Можем ли да се доверим на онлайн поръчките на хранителни продукти


П реди 20 години онлайн пазаруването беше възприемано като екстремен спорт, а днес е част от ежедневието на огромен брой хора.

През това време самото онлайн пазаруване също се разви много. Първоначално по интернет се продаваха и поръчваха предимно стоки, за които няма срок на годност. С времето обаче хората започнаха да се доверяват все повече на онлайн магазините.

Пандемията ускори този процес и от миналата година насам милиарди хора по целия свят превърнаха онлайн пазаруването в рутинна дейност

Директно в количката

Един от сегментите, който дълго време оставаше недокоснат, е онлайн поръчките на хранителни стоки. Мнозина смятат, че причина за това е недоверието на потребителите. На пръв поглед това изглежда логично. Много хора искат да знаят, че купуват качествена храна и това означава да я видят в магазина.

Всъщност, една от основните причини за по-бавното навлизане на храните в онлайн магазините бяха самите интернет търговци.

Да продаваш хранителни продукти онлайн е задача, която изисква опит, и специална организация - eдин от новите онлайн супермаркети в България напримере част от Mall Group - най-голямата група за е-търговия в Централна и Източна Европа с голям опит и ноу-хау в онлайн бизнеса. Само за миналата година има реализирани над 11 млн. поръчки.

Източник: vesti.bg