П оради сложната епидемиологична обстановка в света, обявяването на поредния

...
П оради сложната епидемиологична обстановка в света, обявяването на поредния
Коментари Харесай

ONE DANCE WEEK с нови дати през октомври

П оради комплицираната епидемиологична конюнктура в света, оповестяването на следващия локдаун в страната и продължаващите ограничавания за достъп до театрите, плануваното за май месец издание на интернационалния фестивал ONE DANCE WEEK ще се организира сред 9 и 24 октомври 2021 в Дом на културата “Борис Христов”.

Всички закупени билети важат автоматизирано за новите дати на спектаклите, без нужда от презаверка. Повече информация за към този момент закупени билети може да откриете в уеб страницата на.

Продажбата на билети за спектаклите и ще бъде обновена на 22 март онлайн в мрежата на EpayGo, както и на касите на Easypay в цялата страна. Информация за билетите за останалите спектакли от програмата очаквайте скоро.

Програма:

С новите си спектакли в Пловдив гостуват гръцкият хореограф Димитрис Папайоану, компанията на френския мултидисциплинарен актьор Оливие Дюбоа и звездата на италианската танцова сцена Силвия Грибауди. Като част от тематичния ФОКУС ГЪРЦИЯ ще забележим едни от най-интересните представители на новото потомство гръцки хореографи - ученикът на Папайоану - Христос Пападопулос, Катерина Андреу и Александрос Вардаксоглу / Дафин Антониаду.

Допълнителна информация за програмата следете в уеб страницата на.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай Училище в Древния Египет: - Да забележим, Рамзес, какъв брой си научил таблицата за умножение... Лешояд по змия е равно на? - Това го знам -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКолко ефикасна е тя при попречване на симптоматичното боледуване, както и при попречване на тежките форми на боледуване и хоспитализациитеЕжедневно от преливане на кръв и кръвни артикули се нуждаят доста пациенти от разнообразни клиникиМъжете ще би трябвало да избират долни дрехи за своите половинкиБързо е открито, че към закононарушението е съпричастен 21-годишен юноша, престъпно проявен за грабежПремиерът Бойко Борисов е разискал със своя сътрудник Зоран Заев спазването на Договора за добросъседство и другарство сред България и Република Северна МакедонияЗеленчуци от борсата се оферират като " салатата на баба " Това е най-достъпният от чисто новата серия Neo QLED телевизориРостислав Трифонов има богат опит и в основаването на звуци, употребявани в филмови откъси на анимацииМогат ли пациентите с множествена склероза да се имунизират?Той разяснява последния шпионски скандал у насГигантските въздушни потоци са 4 пъти по-големи от ЗемятаПредизборни мнения от Борислав Сандов и Искрен ВеселиновТой, дружно с още хора, са карали отвън пиститеНа митинга се появи и братът на арестувания шофьорВъзстановено е придвижването през прохода " Петрохан " Един от групата направи признания и бе пуснат под парична гаранцияОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР