Ози възкръсна! На пук на цялата жълта лавина, която се

...
Ози възкръсна! На пук на цялата жълта лавина, която се
Коментари Харесай

Ози възкръсна!

Ози възкръсна! На пук на цялата жълта лавина, която се изля върху легендата след множеството му здравословни проблеми при започване на годината. Едва ли не го бяха погребали. С ехидната си усмивчица им се изсмя от високо и им усили до дупка звука на новото си парче Under the Graveyard ( “Под гробището “), което излезе през последната седмица. Веднага по-късно удостовери публично новия си албум, а идващият му ход беше разгласява новите дати от отсроченото му турне.

Принцът на мрака ни надигна единствено мъничко завесата с новото си парче, с цел да може да вкусим какво ни е подготвил с новата тава Ordinary Man, която е първата нова музика от него от близо 10 години (Scream, една от най-хубавите му продукции съгласно скромните ми уши, излезе през 2010 г.). Under the Graveyard освен е свежа глътка въздух с мирис на класическия Ози, само че и ми се коства, че е обръщение към всички, които се упражниха над здравословното му положение, и в същото време изповед през какво е минал напоследък.

Припомняме, че Озбърн първо изкара една пневмония, която се усложни и му се наложи да прекара много време в болница, по-късно неуместно рухване в дома му го върна в приюта за дълго и последваха голям брой интервенции на гръбнака и врата. Явно обаче е оставил всичко това зад тила си, тъй като стана ясно, че си е стиснал ръцете с лейбъла Epic Record и Ordinary Man ще излезе при започване на идната година. „ Това евентуално е най-важният албум, които съм правил от доста време, може би от No More Tears насам. Този албум е подарък свише, доказателство за мен, че в никакъв случай не би трябвало да се отхвърлям “, съобщи легендата на Black Sabbath.

По рано през годината Ози се появи като посетител в парчето Take What You Want на Post Malone и това докара до упоритостта му да запише цялостен нов албум. „ Всичко стартира когато Кели (дъщеря му) пристигна и ми сподели „ Искаш ли да работиш по една ария на Post Malone?” Първата ми реакция беше „ Кои по дяволите са Post Malone?! “ отидох в дома на Андрю (Уат, китарист) и той ми сподели, че ще създадем парчето доста бързо. След като го завършихме, той сподели „ Не ти ли се желае да започнеш нов албум? “... Дъф (Макгеън, китарист) и Чад (Смит, барабанист) идваха и правихме джем сешъни по през целия ден, а вечер сядах и работих по песните. И преди съм казвал на Шарън (жена му), че би трябвало да направя албум, само че надълбоко в мен си мислех: „ Нямам шибаните сили за това “. Но Андрю ме побутна. Надявам се хората да го слушат и харесат, тъй като сложих цялата си душа в този албум “, изяснява Ози.

Всички почитатели на метъл величието към този момент тръпнат в очакване да го видят онлайн, изключително с новата продукция и той не закъсня да ги зарадва. След като напролет и началото на лятото ще обиколи Съединени американски щати, Озбърн удостовери, че ще разгласи нови дати за анулираното си турне No More Tours II в Европа и го направи.

Той ще кацне на Стария континент на 23 октомври 2020 година и ще започва обиколката си от Нюкасъл, последван от 5 дати във Англия и една в Ирландия, след което ще се реалокира в Германия, Чехия, Австрия и други – общо 9 страни, с цел да приключи на 7 декември в Хелзинки. „ не съм се пенсионирал, имам още концерти, които да направя “, закани се 70-годишния кумир. Специални посетители на турнето в Европа ще са Judas Priest, които ще дойдат и в България на 19 юли за Midalidare Rock. Но за в този момент сами!

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР