Овните да помислят за бъдещето, Близнаците да внимават за наранявания,

...
Овните да помислят за бъдещето, Близнаците да внимават за наранявания,
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за декември 2022

Овните да помислят за бъдещето, Близнаците да внимават за пострадвания, Везните ще имат потребност от отмора

Овен

През декември на представителите на зодия Овен, ще им се коства, че са цялостни със мощ и сила. Но в края на годината ще разберете, че сте доста изтощени и имате потребност от промяна на ситуацията. Препоръчително е да не губите скъпо време за неефикасно другарство и още повече да не влизате в непознати спорове. Месецът ще ви донесе доста нови запознанства, само че не всички от тях ще са перспективни и потребни. Направете равносметка и започнете да мислите за бъдещето.

Любов и семейство

През декември, ще би трябвало да се справите с възприятието на ревнивост. Дългогодишните връзки ще се изправят пред нов спешен интервал. Не правете прибързани изводи при първата свада. В последна сметка въпреки всичко ще стигнете до извода, че половинката ви е този човек, който с никой не може да замените. Препоръчително е да не обръщате внимание на другите провокации и да се държите почтено, написа.

Необвързаните представители на знака би трябвало да бъдат по-открити към обкръжаващият свят. Новите познати могат да създадат неправилни изводи за вашата персона. За да не изглеждате като сърдит и обидчив човек, пробвайте се да демонстрирате единствено позитивно въодушевление и най-хубавите си качества. В края на месеца ви следва занимателно празненство с другари, възползвайте се от шанса да се видите с някой, с който сте изгубили връзка отдавна.

Кариера и финанси

В кариерно отношение, ще постигнете нови висоти. Шефовете ще оценят вашият възторг към новите задания, а сътрудниците ще ви подадат ръка, ще бъдат другарски настроени и надеждни в сложни моменти. Може да разчитате на утвърждението на екипа и надеждната им поддръжка, когато е належащо. Изберете изпитани пътища и не прекалявайте, в противоположен случай ще разрушите репутацията си и ще си създадете врагове. Ако си създадете врагове, може да сте сигурни, че има огромен късмет да загубите работата си.

През декември са вероятни огромни финансови загуби заради нехайство или висока лековерност към непознати хора. Проверявайте всички документи преди сключване, бъдете деликатни при работа с банкомат и не споделяйте паролите си с никого. Тези които имат личен бизнес е добре да основат контакти с правист, който ще помогне по всички финансови и правни въпроси. При всички случай би трябвало да бъдете по-внимателни с новите запознанства. В края на месеца ви чака доста преференциална, забавна оферта.

Здраве

През декември ще са удобни разнообразни козметични процедури, масаж, акупунктура, хирудотерапия. Йогата и плуването, ще ви доставят освен наслаждение, само че и съвършено ще тонизират вашето тяло. Добре е да стартирате деня си рано и в никакъв случай да не пропускате утринната гимнастика. Ако чувствате, че нямате време за нищо и до края на деня сте изцяло изтощени, пробвайте да измененията всекидневието си.

От средата на декември, с огромна степен на възможност, ще ви притеснят проблеми на опорно-двигателния уред. За да намалите рисковете и да предотвратите обостряне на хронични болести, използвайте обичайна медицина. Ако сте възнамерявали отмора, отидете на санаториум. Към края на декември младите би трябвало да се погрижат за репродуктивната система. Ако планирате поколение, не забравяйте да посетите доктор и да преминете нужните проби.

Телец

За представителите на зодия Телец, декември ще бъде доста деен месец. Ще имате доста триумфи както в работата, по този начин и в персоналния живот. Възползвайте се от момента и да извършите смела крачка напред. Вашият сексапил и словоохотливост ще ви оказват помощ да достигнете нови висоти и да удивите другите.

Любов и семейство

Краят на годината ще ви донесе доста нови запознанства и приятни срещи. Определено няма да бъдете лишени от внимание. Всяка от вашите сантиментални връзки, ще стартира ненадейно и ще се развива бързо. Някои от вас обезверено ще решат радикално да трансформират персоналния си живот, само че е целесъобразно да не бързате, в противоположен случай може да извършите някоя нелепост. Опитайте се независимо да контролирате хода на събитията и не позволявайте на обичания да ви манипулира по значими въпроси.

Семейните ще желаят да трансформират нещо. Може би ви липсва дете, което ще разбие скуката и ще внесе доста нови страсти в фамилния живот. Пригответе се за невероятни решения и внезапни завои. На вашата половинка доста ще и хареса вашата увереност и непредсказуемост, това ще помогне да върнете предходната пристрастеност във връзката и да преоткриете обичания в нова светлина.

Кариера и финанси

През декември не се чакат компликации при осъществяването на вашите задания. Успешно ще се справите с работата си и безкористно ще помогнете на сътрудниците. Възползвайте се от обстоятелството, че в този момент ще бъдете цялостни с сила. Началниците ще оценят вашата просветеност и предпочитание за работа и ще ви предложат доходна спомагателна работа или командировка. Не се отхвърляйте, това ще помогне за балансиране на финансовото ви положение. Благодарение на това, че събитията ще са благосклонни към вас, ще може да спечелите положителни пари за дарове на околните и да си купите нещата за които от дълго време мечтаете.

Тези които имат личен бизнес, би трябвало да бъдат по-твърди с подчинените, в случай че не желаят те да им се " качат на главата ". По постоянно демонстрирайте своите упоритости. Дайте да се разбере кой е шефът на работното място. Помнете за обещанията, които сте дали. Материалната страна ще задоволи изцяло вашите упования. Ще имате опция да помогнете на непосредствен човек. Не се тормозете, всички задължения ще ви бъдат върнати в точния момент.

Здраве

През декември си направете годишен обзор и проверете имунитета си. Сега има огромна възможност да хванете бронхит или пневмония. Не бъдете немарливи към здравето си и в случай че се появи кашлица, неотложно отидете на доктор и започнете лекуване. Могат да се обострят хронични болести на нервната система. Възможни са прояви на невралгия, които ще попречат на значимите планувани събития и ще изискват дълготрайно здравно лекуване. Не жалете пари за лекари и медикаменти.

Много представители на знака ще изпитат мощна незаинтересованост. Това ще повлияе на успеваемостта ви, тъй че започнете да приемате витамини и тонизиращи чайове. Правилното хранене и упражненията ще ви оказват помощ да се върнете във форма. Започвайте всеки ден с гимнастика и ободряваща закуска и тогава депресията ще ви заобиколи. Откажете пушенето. Ако е доста мъчно, тогава най-малко минимизирайте броя на изпушените цигари.

Близнаци

За представителите на зодия Близнаци декември, ще бъде деен месец във всяко едно отношение. Предстоят поредност от догатки, разкрития и изобретателни хрумвания. Освен това въздействието ви върху другите ще се усили, което доста ще помогне за израстването в кариерата. Опитайте се да бъдете по-меки във връзка с околните и обичащите ви хора, само че не задържайте това, от което към този момент не се нуждаете. Важно е да запазите получената информация и да я употребявате вярно в бъдеще. Съхранете свежите мисли и новите хрумвания, с цел да се върнете към тях, когато пристигна време да реализирате проектите си.

Любов и семейство

Успехът в любовните каузи ще зависи директно от вашата дарба, бързо да променяте тактиката си на държание. Отношенията с противоположния пол ще бъдат гъвкави и меки. Ще се почувствате мощни, заради удобното нареждане на планетите. Може да разчитате на мощни другарства, само че не се възгордявайте с превъзходството си и вашият престиж. Възползвайте се от интелекта си, с цел да съхраните удобната обстановка.

Запознанства чакат необвързаните след 20 декември. Сред тях ще има и такива, които ще желаете да запазите за дълго време. Все отново обърнете внимание на старите връзки. Разбира се, не са изключени мъчителни раздели и загуби, само че с цел да получите нещо ново, неизбежно би трябвало да загубите нещо, което е изживяло себе си. Препоръчително е да не бързате с нещата и да ги оставите да се развиват съгласно небесните закони. Семейните представители на знака ще изпитат потребност от духовно израстване и ще подбуждат членовете на фамилията към взаимни пътувания до религиозни места.

Кариера и финанси

Интересни нови решения постоянно ще изникват в главата ви, само че бързането от една концепция към друга, носи риск от загуби. Не преследвайте всички цели по едно и също време, пробвайте се да си записвате своите замисли и правете проекти за бъдещето. Натрупайте лична банка от оферти и хрумвания и в подобаващото време, ги споделете с управлението или ги реализирайте независимо.

От средата на месеца заемете дейна социална позиция. Подобрете атмосферата в екипа, обърнете я във ваша изгода. Не са изключени потребни оферти за вас от шефовете. Очакват се промени в колектива. Вашите професионални умения ще ви разрешат да следвате планувания път и да не прибягвате до външна помощ. В края на декември се усилва вероятността за трудови пострадвания, бъдете деликатни.

Здраве

През първите дни на декември ще имате доста сила, с помощта на която ще може освен да се справите сполучливо с работата, само че и да намерите сили за дейни физически тренировки. Благоприятни ще са упражненията за развиване на мускулите на долните крака и гърба. Но след 10 и 11 декември, силата ви ще намалее. Тонизирайте тялото си с разтривки и спа процедури.

Най-интензивна ще бъде втората половина на декември. В този интервал вероятността от пострадване ще се усили, бъдете бдителни и деликатни по време на шофиране, при подготвяне на храна, също и на работното място, изключително в случай че работите в произвеждане. По-добре е да се откажете от рискови спортове и не рискувайте при посещаване на атракциони.

Рак

Представителите на зодия Рак, не би трябвало да се опасяват да стартират живота си от нулата. Вероятно в този момент ще стигнете до най-важното решение в живота си. Мнозина коренно ще трансформират хода на своя живот, оставяйки след себе си товара от негативността. Съдбата ви води да познаете същинското наслаждение от живота, не пропускайте шанса да станете благополучен човек.

Любов и семейство

В любовните връзки всичко ще е доста завладяващо. Ще поемете самодейността от ръцете на вашата половинка. Ще желаете коренно да измененията обстановката, която дълго време не може да бъде позволена. Ако сте били в неразбираема връзка отдавна, то през декември всичко ще стане ясно. Не се опасявайте да прекратите изживели себе си връзки. Когато пандизите една врата, безусловно ще се отвори нова.

Семейните ще са заети с домашен отговорности и подготовка за празника. Помислете за желанията на близки и родственици, организирайте им изненади и занимания. Към края на месеца дребните кавги на битова почва, могат да скапват вашето въодушевление. Покажете своята житейска мъдрост и приложете препоръките на по-възрастните родственици, които ви желаят благоденствие.

Кариера и финанси

Най-после идва месец, когато може за малко да си отдъхнете. На работа не се чакат съществени изключителни обстановки. Занимавайте се умерено с работата си и не се разсейвайте с злословия. Възможно е да сте въвлечени в кавги с сътрудници, тъй че се пробвайте да бъдете по-малко словоохотливи и не се намесвайте в диалози на трети лица.

С настъпването на празниците, ще пристигна и финансовата непоклатимост. Може да разчитате на добра облага, която ще ви зарадва и ще помогне да пандизите някои остарели отговорности. В допълнение, направете по този начин, че вашите близки да получат хубави дарове и страсти.

Здраве

През декември проблемите на стомашно-чревния тракт ще припомнят за себе си. Предстоят дълги празници, тъй че е време да се погрижите за своето храносмилане. Организирайте си няколко дни на гладно, започнете диета и в последна сметка преминете на здравословно хранене. Избягвайте храненето на крайник, прекомерно мазните и пържени храни. Създайте си положителни хранителни привички и не лягайте на дивана незабавно след хранене.

В края на годината имунитетът ще отслабне. Затова е целесъобразно да се закалите. Но не забравяйте, че това би трябвало да става последователно и дозирано. Ще бъде потребен и контрастния душ, който ще усъвършенства притока на кръв към органите и ще усили кръвообращението. Дайте желание на питиета от горски плодове, шипки, изключете алкохола и цигарите.

Лъв

През декември представителите на зодия Лъв, най-сетне би трябвало да се оправят с дългогодишните проблеми. Помислете с кого би трябвало да поправите връзките си, с цел да изчистите съвестта си. Вероятно вие ще станете основател на помиряването, което е доста похвално. Не оставяйте проблемите нерешени, ще имате време и сили да измененията всичко към по-добро. Но мързелът, ще би трябвало да бъде изхвърлен.

Любов и семейство

Бъдете лоялни към членовете на вашето семейство. Вашите близки имат потребност от внимание и поддръжка. Да, може да има кавги и спорове, само че проявете мъдрост да не ги допускате в бъдеще и пристъпвайте първи към помиряване. За да подобрите сантименталните връзки с вашата половинка, обсъдете дружно домакинските въпроси, направете ремонт, отидете на посетители при родственици, погрижете се за развъждането на деца. На доста двойки удобно ще им се отрази смяната на ситуацията.

Необвързаните ще мечтаят да основат съществени връзки. Ще имате опция да срещнете забавни хора и да се потопите в романтика, само че не по-рано от 20 декември. При запознанства се старайте да бъдете същински, без ласкателства и превземки. Веднага споделете своите планове и желания, с цел да не давате напразни очаквания на евентуалните ухажори.

Кариера и финанси

Не преследвайте парите. Сега е значимо да укрепите престижа си на работното място. Свикнали сте да постигате своето, само че си коства да изберете почтени пътища за извличане на задачите си. Не заблуждавайте хората, през декември всичко скрито ще стане очевидно и може да ви глобят или уволнят. Особено деликатни би трябвало да бъдат тези, които носят материална отговорност.

Много от вас ще се вдъхновят от командировки и конференции. Ще желаете да научите нови неща, да продължите напред, да получите в допълнение обучение. Това е доста похвално и ще докара до огромен триумф. Освен това може да подобрите финансовото си положение. Опитайте се обаче да живеете съгласно опциите си и не харчете повече, в сравнение с имате. Ако почувствате че не ви доближават парите, започнете да спестявате.

Здраве

През този месец са вероятни проблеми с кръвоносните съдове и главата. Ако имате главоболие, виене на свят и напрежение, консултирайте се с доктор. Стресовите обстановки също ще предизвикат пристъпи на мигрена и паник офанзиви. Търсете баланс и естетика. Опитайте се да не обръщате внимание на отрицателното, посветете се на спокоен тип спорт и отмора. Когато бързате, сте склонни да се превъзбуждате и да изпускате нервите си, това е и главният ви зложелател.

Втората половина на декември е чудесна за козметични процедури. Успешни ще са процедурите по подмладяване, стягане на тялото, филтриране. Ако планирате посещаване при коафьор, направете го след 15 декември. Радикалната смяна на външния тип, ще ви помогне да си придадете убеденост и даже физически да подобрите здравето си.

Дева

Представителите на зодия Дева през декември ще уловят момента и ще се насладят на прелестното. Очакват ви приятни промени в персоналния живот и в ситуацията към вас. Приемайте всичко, което ви е обещано с признателност. Ако в края на годината ви налегне носталгия, тогава отидете на странствуване. Пристигането на родственици отдалеко, ще ви развесели и подсети за фамилните полезности.

Любов и семейство

В фамилния живот всичко ще е умерено и без съществени проблеми. Възможни са дребни битови неразбирателства, които ще са елементарно поправими. Не провокирайте обичаните си хора към кавги и не ги укорявайте поради дреболии. Направете нещо хубаво за вашата половинка, отидете дружно на сантиментална среща, заведете децата при баби и дядовци и останете сами. Отделяйте повече време на интимната страна на живота си.

Необвързаните ще бъдат заинтригувани от новите запознанства. Около вас ще има доста хора, само че тези, които дават отговор на вашия усет, са мъчно налични. Трябва да поемете самодейността, в случай че желаете дълга и сериозна връзка. Не се опасявайте да се доверите и отворите сърцето си, в противоположен случай няма да съумеете да спечелите възприятията на евентуалния сътрудник. Приятелството също може да ви въодушеви за романтика, само че продължението ще зависи от вашите дейности.

Кариера и финанси

На работата ще изискват от вас бърза реакция. Шефовете чакат решителни дейности и разпореждат на вас огромни очаквания. За да ги оправдаете, ще би трябвало да се потрудите и да не отказвате, в случай че ви изпратят в командировка. Освен това там може да срещнете забавни хора и да обмените потребен опит. Не се тормозете, финансово това ще се отплати доста добре.

Тези, които търсят работа, ще би трябвало да изчакат. Сега не е най-хубавото време за изявленията. Заемете се със самообучение, посещавайте курсове, четете просветителни книги, обучавайте се. Ако имате потребност от пари, помислете за изкарване на пари в интернет. Положението ще се усъвършенства едвам след празниците, само че към този момент включете пестелив режим и не се паникьосвайте.

Здраве

Обърнете внимание на дихателните органи. В началото на месеца има риск от бронхит и даже пневмония. Приемайте съществено признаците на простуда и други болести. Със здравето смешка не трябва, а още повече, когато става въпрос за дихателната система. Ако сте заболели, би трябвало да посетите терапевт. За да се възстановите бързо, пробвайте се да почивате повече и не забравяйте да вземете болничен, вместо да карате заболяването на крайници.

След 15 декември може да забележите спад на силите. Това е краткотрайно и ще отмине до края на годината, само че с цел да не загубите силата си изцяло, пробвайте се да забавите темпото, спортувайте, бъдете по-активни, ходете пешком, вземайте противоположен душ, купете си абонамент за басейн. Не прекалявайте с тежките спортове, пазете баланс. Не забравяйте да се храните добре, повече протеини и по-малко захар. Помислете по какъв начин да свалите непотребните килограми, които освен скапват фигурата, само че и са нездравословни за здравето.

Везни

Представителите на зодия Везни през декември, ще имат потребност от отмора. През този интервал ще се чувствате доста изтощени от всичко. Това е резултат от упоритата ви работа през цялата година. Сега помислете по какъв начин да се възстановите и отпуснете. Срещата с другари ще добави положително въодушевление. Но с някой от вашите непосредствен ви чака сложен диалог.

Любов и семейство

Ще сте доста щастливи с вашият сътрудник. За да съхраните хармонията, подкрепяйте вашата половинка, по-често почивайте дружно, споделяйте общи ползи. Семейните представители на знака ще мислят за децата, за тяхното образование и бъдеще. Сега е време да вършиме проекти и да ги приложите на процедура.

Необвързаните няма да бързат да свържат ориста си с нов човек, само че има възможност минали връзки да припомнят за себе си. Ще се появи човек от предишното, който ще ви накара да почувствате носталгия. Не забравяйте, че втори късмет може да дадете, единствено в случай че сте подготвени за ново отчаяние.

Кариера и финанси

В работата е значимо да завършите всичките си планове, не оставяйте работата за идната година. Вашият труд ще бъде добре оценен и обезщетен, тъй че не е нужно да се притеснявате, че средствата няма да стигнат за прехранване. Освен това доста от вас, ще получат дълго чакан бонус. Само не би трябвало да се изтощавате с денонощна работа, в противоположен случай ще доведете организма си до изтощеност и може да стигнете до болница.

Тези които имат личен бизнес, ще съумеят да доближат ново равнище. Ще привлечете вложители и сътрудници, които ще останат с вас за дълго време. Като цяло това е един доста сполучлив месец, който ще даде своите плодове. Не оставайте длъжници на тези, които са ви помогнали. В края на годината може да възникне непредвидена обстановка, която ще изисква бързо решение. Стар другар ще помогне да се справите, единствено не забравяйте да му благодарите. Годината ще приключи с материално благоденствие, което по този начин дълго чакахте, само че не бързайте със скъпите покупки, изчакайте малко, когато предложенията са най-изгодни за вас.

Здраве

Обърнете внимание на щитовидната жлеза. Вероятни са разстройства в ендокринната система, които ще се проявят със признаци като сърцетуптене, изпотяване, нервност, сълзливост, незаинтересованост, отмалялост. Това също ще се отрази на външния тип. Не жалете време и пари за обзор, този проблем би трябвало да бъде решен. Елементарната кръвна картина направена в лаборатория, ще даде просторен резултат за здравословното ви положение.

През втората половина на декември са вероятни обостряния на болести на пикочно-половата система и компликации със зачеването. Ако сте възнамерявали интервенция, по-добре я отложете за идващия месец. Хирургичните интервенции ще бъдат сполучливи, само че интервалът на възобновяване може да се забави. Игрите с имиджа ще ви свършат добра работа, по-смело се заемете с външния си тип.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион ще са настроени на оптимистична вълна и самоуверено, ще вървят към своите цели, без да се отклоняват от пътя. Може да зародят непредвидени условия, само че те по никакъв начин няма да ви смутят. Само здравословните проблеми могат да ви принуждават да измененията някои от проектите си. Единственото нещо, което в действителност ще ви тревожи, е връзките, които ще изискват доста време и старания.

Любов и семейство

В сферата на любовта всичко ще е доста комплицирано. Трудно ще взимате решения и постоянно под властта на страстите. Ако не може да решите какво да извършите в дадена обстановка, консултирайте се с по-възрастни родственици, те ще ви дадат добър житейски съвет. Някои от приятелите може съзнателно да ви нервират, бъдете по-внимателни.

На необвързаните представители на знака ще им е мъчно. Жадувате за здрава, естествена връзка, само че в този момент не е най-хубавото време за това. Отношенията, които ще зародят през декември, ще бъдат мимолетни и несериозни. Не се отчайвайте, тъй като всички най-интересни неща предстоят. Засега се заемете с дома и околните, помогнете на някой от роднините си, излезте отвън града с другари или сътрудници и оставете всички неприятни неща, в това число сложните връзки, през миналата година.

Кариера и финанси

Ще завършите почтено всички каузи до края на годината. Дори ще съумеете малко повече, в сравнение с сте възнамерявали. Някои здравословни проблеми може да ви накарат да извършите пауза, само че няма нищо ужасно, бързо ще наваксате. Не е нужно да се притеснявате и за финансовото си положение, през декември то ще се балансира и ще ви разреши да извършите някои приятни покупки за себе си.

Тези, които работят с пари, би трябвало да бъдат по-внимателни. Към края на месеца рискът от измами и мошеничества се усилва, бъдете готови да се сблъскате с всевъзможни хора. Не губете зоркост, когато подписвате значими документи, постоянно се консултирайте с юристи. Ако планирате да закупите неподвижен парцел, направете го посредством доверени организации.

Здраве

Декември ще бъде сложен за тези с хронични болести, изключително със сърдечни проблеми. Първата половина на месеца ще донесе доста проблеми с кръвното налягане и кръвообращението. Вероятни са хипертонични рецесии, инфектиране на вените, чести прояви на аритмия и доста други. Препоръчително е да посетите терапевт и да ревизирате равнищата на холестерол. Не забравяйте за медикаментите, които са ви предписани за ежедневна приложимост. Алкохолът и пушенето единствено ще изострят здравословните проблеми, тъй че помислете по какъв начин да се отървете от нездравословните привички.

През втората половина на месеца има риск за вирусно заболяване, внимавайте, когато сте измежду огромна навалица от хора, използвайте защитни средства, мийте ръцете си по-често и при първите признаци на заболяване останете вкъщи и незабавно започнете лекуване. Не забравяйте да се обадете на своя доктор.

Стрелец

През декември представителите на зодия Стрелец, ще си разрешат да излязат отвън разрешеното, в придвижване ще трансформират разпоредбите на играта и ще отстранен избраните от самите тях в предишното правила. За вас е значимо да се адаптирате към всяка обстановка и да се научите по какъв начин да излизате от зоната си на комфорт. Ако съумеете да се справите с новите течения, тогава в бъдеще пред вас ще се открият доста нови вероятности.

Любов и семейство

Необвързаните най-сетне ще имат опция да се срещнат с забавни хора. Благодарение на това ще преразгледате възгледите си за взаимоотношенията. Нов сътрудник ще ви научи на нещо друго, което преди ви се е коствало недопустимо. Случайните срещи ще имат висок капацитет за по-нататъшно съществено развиване. Опитайте се да приемете всичко умерено и не избързвайте с нещата.

Тези, които към този момент са в съюз, ще би трябвало да се изправят пред нови спънки. Партньорът ще покаже своите не най-хубави качества, за които преди даже не сте подозирали. Ако не може да измененията обстановката, променете отношението си към нея. Въпреки това, толерирането на насилствена, нездравословна връзка не си коства. До края на месеца, с огромна степен на възможност, такава връзка която пречи на вашето развиване ще завърши.

Кариера и финанси

Възможни са кавги с нови сътрудници и началници. Често ще се дразните от нововъведенията или безпорядъка на работното място. Трябва да се научите бързо да се адаптирате към новите условия, в противоположен случай рискувате да загубите своите позиции и да бъдете изместени от по-обещаващи чиновници. Сега не е най-хубавото време за спорове, насочете силата си към работата. Запазете индиферентност на работното място и не се ангажирайте с провокативни дейности.

Творческите персони ще търсят източник на ентусиазъм. Най-доброто време ще бъде краят на месеца, когато творчеството ви ще се увеличи до най-много. Бъдете изобретателни и не се опасявайте да покажете гения си на другите. Много от вас, напълно ненадейно, ще получат самопризнание от обществото

Здраве

В началото на месеца може да почувствате мощна отмалялост и незаинтересованост. Опитайте се да почивате повече и не се превъзбуждайте прочувствено. Важно е да може да се отпуснете и да си позволите повече време да се наслаждавате на живота. Няма да е ненужно да приемате успокоителни билкови чайове, които ще оказват помощ на съня да стане по-дълбок и нескончаем. Проветрявайте стаята по-често, възползвайте се от ароматерапията. Използвайте всяка опция, с цел да си починете от рутината.

През втората половина на месеца, ще сте склонни към настинки. Обличайте се топло и не се преохлаждайте. Ако въпреки всичко се разболеете, неотложно започнете лекуване и най-добре отидете на доктор, а не търсете способи за възобновяване в интернет. Не подценявайте сигналите на тялото, които демонстрират липса на витамини.

Козирог

Пре декември представителите на зодия Козирог, ще могат да разширят границите на вероятното, като включат същински експерти в своята работа. Ще може да научите доста хора на нещо ново. За някои ще се превърнете в същински престиж. Честните връзки с хората и яснотата на поставените задания, ще ви разрешат да преодолеете и най-трудните неща. Не обръщайте внимание на това, което приказват зад тила ви.

Любов и семейство

От началото на декември за необвързаните представители на знака, настава интервал на любовни завършения. Бурният поток от усеща ще продължи до 15 декември. Опитайте се да избягвате неопределеността в новите връзки, защото има възможност да се сблъскате с меркантилни хора, които ще ви употребяват за свои лични цели. Тези, които имат връзка, би трябвало да бъдат оптимално почтени към своя сътрудник, защото неговата благотворителност и добрина ще ви обезпечи благонадежден гръб на фона на неприятностите от завистливи хора и злословия. Вашите усеща ще се засилят и ще придобият невиждана мощ към края на месеца. Ако към момента не сте подсигурили връзката си с брак, направете го след 23-ти.

Всички, които са ревизирали своите връзки във времето, би трябвало да проявят възприятие за комизъм пред настъпващите условия. Говорете по-често, споделяйте наблюденията си. Вашата половинка е подготвена да ви поддържа и съчувства, такива страсти ще сплотят фамилията. Последната седмица от месеца ще донесе незабравими усещания. Пригответе се за фамилни завършения.

Кариера и финанси

За да постигнете морално и материално благоденствие, би трябвало да работите интензивно. Ще имате опция да посещавате просветителни курсове или да се преквалифицирате. Тези, които заемат управителна позиция, би трябвало да извърнат внимание на въвеждането на новаторски решения и технологии, които ще понижат въздействието на човешкия фактор. Други които се занимават с произвеждане би трябвало да проучат опциите, които роботиката дава. Служителите на интелектуалните структури, ще получат забавно предложение и ще сключат доста обещаващи контракти.

През декември над вас може да надвисне финансова опасност. Склонни сте да вършиме прибързани покупки, които не дават отговор на приходите ви. Ще сте подготвени да изтеглите огромен и неблагоприятен за вас заем, за който по-късно ще съжалявате. Преди да сключите контракт или да придобиете нещо огромно, посъветвайте се с вашите близки.

Здраве

Първата половина на месеца е удобен интервал за справяне със съществуващите болести. Добре е да опитате методите на нетрадиционната медицина. Ако нямате заболявания, започнете да се борите с нездравословните привички. Около 10 декември рискувате да се депресирате. Не бъдете прекомерно строги към себе си и намалете своите упования. Старайте се да виждате положителното във всяка обстановка.

Втората половина на месеца ще бъде по-благоприятна. Настроението ви ще бъде чудесно, а имунната система мощна. През този интервал може умерено да планирате комплицирани хирургични интервенции. Процесите на възобновяване ще бъдат по-бързи от всеки път. Към края на декември могат да зародят кожни проблеми вследствие на алергии. Преди да си уговорите среща с кожен лекар, пробвайте да промените храната или домакинските препарати, които употребявате в последно време. Дайте желание единствено на качествени артикули и потвърдени храни.

Водолей

През декември представителите на зодия Водолей ще съумеят да реализират доста, в случай че несъмнено станете по-рискови в преценките и делата си. Трябва да изхвърлите непотребното и да създадете фокус върху значимото. Нужно е да се вземете на съществено и да изградите нещата в ясна посока. Не се опасявайте от фрапантни ограничения, в този момент те ще са нужни повече от всеки път.

Любов и семейство

Необвързаните най-сетне ще станат по-открити към противоположния пол. През първата половина на месеца, ще забравите за своята колебливост и ще захвърлите предходните си комплекси. Запознанствата с нови хора ще стават от единствено себе си без притеснение и несръчност, най-сетне ще спрете да се страхувате да не бъдете отхвърлени. Връзките, които стартират през декември, ще се развиват бързо и доста двойки ще желаят да преминат към идната стъпка незабавно. Ако от дълго време обмисляте да предложите брак на някого, тогава втората половина на месеца е идеална за това.

Семейните най-сетне ще реализиран естетика. От 12 до 22 декември евентуално ще има конфликти с вашата половинка, само че те ще бъдат толкоз незначителни, че не би трябвало да им обръщате внимание. Обикновената грижа и любов, ще ви оказват помощ да поддържате салдото във вашата връзка. В края на годината някои от вас могат да бъдат обхванати от мисълта да стартират скришен разказ встрани, не забравяйте, че това е доста рисковано начинание, не си коства поради едно въодушевление да загубите щастливия си брак.

Кариера и финанси

През декември се чакат промени в професионалната активност. Установените привички и старите проекти могат внезапно да се извърнат, което ще ви изнерви. Активните представители на знака ще решат да сменят работата си, а по-консервативните ще желаят да трансформират ситуацията в офиса. Всяка смяна в работната атмосфера ще ви помогне да генерирате нови хрумвания. Само не споделяйте проектите си с сътрудници, изключително на такива, които неотдавна са почнали работа при вас.

Тези които имат личен бизнес, могат да разчитат на подписване на преференциални контракти след 14 декември. Важно е да съумеете да завършите подписването на значимите документи преди края на годината. Може да сте сигурни, че вложенията ще бъдат надеждни и офертите дълготрайни. Разнообразието от увлечения и просторност на вашата природа, ще се прояви от всички страни. Може да разчитате на финансова поддръжка от другари и фамилията.

Здраве

През първата половина на месеца ще сте нервни и напрегнати. За да се успокоите и избегнете неприятните здравословни обстановки, овладейте дихателни техники и медитация. Плуването и йогата също ще имат позитивен резултат върху нервната система и ще ви успокоят. Ако ви е мъчно да заспите или страдате от чести събуждания през нощта, посетете доктор и потърсете съвет по отношение на приема на успокоителни. Ваната с билки преди лягане и разходките на чист въздух, ще са потребни за вашето здраве.

През втората половина на месеца са вероятни проблеми със ставите, избягвайте тежките физически натоварвания и дългите разходки. Опитайте се да носите единствено комфортни обувки и бъдете по-малко дейни във фитнеса. В края на годината посветете повече време на тялото си, запишете се на масаж или салон за хубост. Всички опити с външния тип също ще бъдат сполучливи.

Риби

През декември представителите на зодия Риби, ще бъдат доста дейни и работоспособни. Ще съумеете да завършите значимите каузи и да затвърдите достиженията си. Избягвайте случките и неоправданите опасности, само че не подценявайте положителните случайности, вземете максимума от тях. Ще може да реализирате остаряла своя фантазия.

Любов и семейство

Колкото и да мечтаете за сериозна връзка, през декември, ще имате пагубно малко време за това. Ще би трябвало да се задоволите с лек флирт и несериозни срещи. Причината за това е несъразмерното натоварване на работното място, само че и там няма да останете без внимание. Вероятен е офис разказ с сътрудник, който няма да се проточи дълго време, само че ще ви вдъхне убеденост и самочувствие.

За тези, които имат връзка, връзките им ще станат още по-силни от преди. Въпреки че ще сте доста заети, ще може постоянно да прекарвате свободното си време с обичания и да се наслаждавате един на различен. Кратките раздели заради незабавни въпроси, единствено ще добави повече пристрастеност със вашата двойка. След 15 декември може да разчитате на откровени самопризнания и съществени стъпки от страна на вашата половинка. Семейните ще се сблъскат с дребни компликации и изкушения встрани. Не се ласкайте с мимолетни връзки.

Кариера и финанси

През декември ви чакат триумфи в работата. Най-успешни ще са тези, които работят с технологии и изобретателните персони. През първата половина на месеца неведнъж ще може сполучливо да демонстрирате своите гении. Всеки път ще ви бъде обезпечен триумф и добра финансова възвращаемост. Тези, които са заети с научна работа, би трябвало да вкарат нов метод към дилемите.

Финансовата непоклатимост, няма да ви интересува доста. Вие се храните с ентусиазъм и самопризнание, а материалният триумф е единствено допълнение към всичко. Печалбата обаче се е залепила за вас и ще ви радва още веднъж в края на декември. Колкото повече спестявате, толкоз по-бързо ще текат финанси към вас, обърнете внимание на това.

Здраве

Напрегнатите връзки с другите ще се отразят отрицателно на положението на нервната система дотолкоз, че ще е мъчно да избегнете нервозен срив. Всичко това може да докара до обостряне на съществуващи хронични болести. За да сте спокойни, прибягвайте до релаксиращи техники, запознайте се с йога и дихателните практики и излизайте по-често навън. Активните спортове ще облекчат доста от терзанията и напрежението. Фитнеса, танците, плуването също ще ви разрешат да забравите за нервното напрежение. Опитайте се също да спите най-малко 8 часа на нощ и да се храните добре.

През втората половина на декември е по-добре да не се обръщате към лекари, има огромна възможност да се окажете при безсъвестен експерт. По същата причина е по-добре да избягвате хомеопати, лечители и други представители на различната медицина. Когато се появят признаци на заболяване, по-добре е да се консултирате с доктор, който познавате от дълго време.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР