овите вече могат да бъдат поръчани от онлайн магазина на

...
овите вече могат да бъдат поръчани от онлайн магазина на
Коментари Харесай

Обявиха началото на поръчките за iPhone 12 и iPhone 12 Pro

овите към този момент могат да бъдат поръчани от онлайн магазина на А1. Кампанията за предварителни поръчки ще продължи до 29 октомври в това число, а закупилите устройството по този метод ще бъдат измежду първите, които ще имат тези страхотни смарт телефони. Доставките са изцяло безвъзмездни до всяка точка на страната и стартират ден след края на предварителните поръчки – от 30 октомври или съгласно графика на куриерската компания.

Телефоните от серията 12 на iPhone идват с редица нововъведения по отношение на предходните модели. Това проличава още в екраните им, които са покрити с патентованата технология Ceramic Shield, защитаваща ги от надраскване. Размерът на екрана при класическия iPhone 12 и при iPhone 12 Pro e 6.1-инча (15.49 см).

Камерите на също не разочароват. Първият може да се похвали с двойна камера и 12MP датчици. Камерата на Pro-версията на iPhone 12 има същия брой мегапиксели, само че един обектив допълнително, спрямо базовия модел. Тройната камера на iPhone 12 Pro e способна да създава в действителност забележителни фрагменти, които по нищо не отстъпват на тези от смарт телефони с повече мегапиксели. Това се дължи и на технологията Dolby Vision за снимане на HDR видео, позната на феновете на технологиите от по-новите модели тв приемници. С нея новите iPhone устройства улавят и възпроизвеждат на екрана всички нюанси на цветовете.

Новият смарт телефон от дълго време не е просто софтуерна джаджа, само че и аксесоар, с чиято помощ всеки може да разкрие своя личен жанр. Именно по тази причина в портфолиото на са включени разнообразни цветове на моделите. iPhone 12 Pro се предлага в четири цвята – сребрист, графит, златен и наследник, а iPhone 12 в пет – черен, бял, червен, зелен и наследник.

Изчистен дизайн, подсилващата железна рамка и екран, който заема съвсем цялото лице на устройствата, са другите отличителни характерности на новите iPhone 12. Тазгодишните модели могат да се похвалят и с усъвършенствана резистентност на намокряне и прахуляк, спрямо всички предходни устройства на Apple.

Това, което остава прикрито от погледите на потребителите, е новият процесор А14 Bionic. Телефоните от са първите устройства с толкоз мощен процесор. От Аpple го дефинират като най-мощния процесор за смарт телефон. Той е поръчка за дълъг живот на устройствата, които могат да се оправят с голям брой задания и поддръжка на бъдещите софтуерни ъпдейти.

Цената на устройствата от новата серия iPhone 12 в онлайн магазина на зависи от вградената памет на устройството. iPhone 12 се предлага в три разновидността, надлежно с 64, 128 и 256 GB памет. iPhone 12 Pro – с 128, 256 и 512 GB място за предпазване. Цените на iPhone 12 (64 GB) стартират от 64,99 лева на месец или 1399.99 лв. в брой, при поръчка с тарифен проект Със същия проект iPhone 12 Pro (128 GB) би коствал 83,99 лева на месец или 1799,99 лв. в брой.

При покупка на нов iPhone 12 с проект A1 ONE Unlimited 5XL клиентите на могат да сключат и да не заплащат награди за първите 12 месечни застрахователни интервала, а при покупка с проекти А1 One Unlimited 3XL, 4XL не заплащат награди за първите 6 застрахователни интервала. След приключването на тези интервали, клиентите дължат награда, посочена в Договора им за застраховка за всеки месечен осигурителен интервал.

Промоционалните условия със 100% отстъпка от първите 6 или 12 месечни застрахователни интервала важат единствено при покупка в брой или на погашение на изброените модели iPhone 12/Pro и пакет с нов 2-годишен абонамент за съответния мобилен тарифен проект в интервала 23.10 -23.11.2020 година По този метод от застраховката могат да се възползват както създалите предварителна поръчка през онлайн магазина, по този начин и закупилите устройството в границите на идващия месец, без значение дали са го създали в магазин или на А1.bg.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР