ОВЕНЗа пореден път сте напрегнати и заядливи и спорите с

...
ОВЕНЗа пореден път сте напрегнати и заядливи и спорите с
Коментари Харесай

ХОРОСКОПЪТ НА ТОПАСТРОЛОГА АЛЕНА: Лъвовете с предложение за допълнителна работа, загуби и кражба заплашват Козирога

ОВЕН

За следващ път сте напрегнати и заядливи и спорите с вашите близки. Ако работите през целия ден и след работно време, рискувате да усложните положителните си връзки с вашите сътрудници. Създайте естествена конюнктура на работното си място, с цел да завършите по-бързо дилемите си. Не се лишавайте от помощ.

ТЕЛЕЦ

Не се изкушавайте да стартирате нови служебни задания в този ден. Може да сте надценили силите си и да си навредите. Избегнете напрежението и преумората. На работното си място се заемете със отговорностите, тъй като това е добра основа за бъдещи финансови триумфи.

БЛИЗНАЦИ

Въпреки, че сте заредени със сили и предпочитание да се докажете, не прекалявайте и се вслушвайте в препоръките на вашите сътрудници. Не рискувайте. Съветвайте се при опция с ваши другари юристи, дали да се включите в капиталови планове с държавно присъединяване, само че помнете, че неочакваностите са действителност.

РАК

Общувате с голямо наслаждение. Неочаквано ще осъществите среща с авторитетни персони, които биха ви помогнали да достигнете нов професионален връх. Въпреки потребните срещи с хора от властта, не ви поучавам да планирате и организирате диалози с вашите сътрудници.

ЛЪВ

Приемете без съмнение спомагателна работа. Бъдете деликатни с разноските, с цел да не изпаднете във финансови усложнения. Не се съмнявайте във опциите си. Вашите проекти свързани със служебните ви отговорности, ще се осъществят без особени компликации.

ДЕВА

Изненадващи промени, които не сте планували, ви изнервят. Не спорете и ги приемете. Налага се да работите задълбочено. Бъдете внимателни със запознанствата. Може да обещаете финансиране на планове на ваши сътрудници, само че рискувате да сте губещата страна.

ВЕЗНИ

Днес е във ваша изгода да си наложите самообладание и да не си внушавате проблеми. Ще ви поднесат хрумвания, разкриващи пред вас опция да превърнете в действителност своя остаряла фантазия. Възползвайте се и се изявете на вашето работно място.

СКОРПИОН

Не бъдете наивни и прекомерно доверчиви, а се вслушайте в гласът на вътрешен глас си и в случай че прецените, че е във ваша изгода да не се обвързвате в нови връзки, откажете на мига делово запознанството, за което упорстват ваши сътрудници и другари. На работното си място жънете триумф и самопризнание, поради умеенето бързо да се справяте и с спомагателните задания.

СТРЕЛЕЦ

Промените са нежелателни. На вашето работно място бъдете умерени и виновни към отговорностите си. Обмислете задачите си и направете финансовия си проект за месеца. Въпреки опцията да планирате и да подготвите положителния старт на инициативи, не се впускайте в настоятелен диалози с крайни решения.

КОЗИРОГ

Ще се сблъскате с непредвидени обрати от сутринта в този ден. Бъдете самокритични, не винете близките, без значение дали сте си вкъщи или сте на вашето работно място. Не обсебвайте хората от вашето обграждане с омайни думи, с цел да ви идващ. Рискувате в един миг да се окажете самотни. Начинанията ви дават обещание бъдещи триумфи. Търговците също съумяват, в случай че се защищават от загуби и кражба на пари от касата.

ВОДОЛЕЙ

Искате да ви възприемат като страдалци за положителното на човешкия жанр, само че в действителност задачите да получите посредством демонстрация на всеобщо състрадание незаслужената поддръжката на вашите близки, сътрудници и другари. Няма по какъв начин да се сближите с хора, които желаете да привлечете като настоятелен сътрудници, тъй като сте прекомерно самовлюбени и не виждате положителните качества в другите хора.

РИБИ

Бъдете доброжелателни към близките, с цел да ви отговорят със същото. Добрите връзки с тях ви подсигуряват триумфи на работното място и поддръжката им, даже и в случай че концепциите и задачите ви са странни и сложни за разбиране. Изобщо не се изкушавайте да се срещате с ваши другари, с цел да обсъждате нови благоприятни условия за професионална изява.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР