ОвенВие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече

...
ОвенВие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече
Коментари Харесай

Хороскоп за 24 януари 2022 г.

Овен
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите записка, позвъняване или дълбокосмислен взор, и бидейки това, което сте, направете, което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За доста от нас се подразбира, че това значи по-предпазово, вежливо приветствие или скрито здрависване. Но не и за Вас! Вие неотложно ще поискате да разберете, в какъв брой на следващия ден вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по като че ли по вълшебен метод.
Телец
Днес ще се наложи по едно и също време да се занимавате с предишното, сегашното и бъдещето. Занятието ще бъде не от приятните както за Вас, по този начин и за Вашия обичан човек, към който и интервал да се отнася той. Това, по какъв начин ще излезете от сходна обстановка, за в този момент на звездите не е ясно.Явно е, че всичко обичайно зависи единствено от Вас.

Близнаци
Днес ще се почувствате много смотно, даже и да се намирате в прегръдките на своя обичан човек. През цялото време ще Ви се коства, че не Ви обичат и ценят задоволително, а трохичките, които Ви дават, напълно не са Ви нужни. Постарайте се да се стегнете: преувеличавате, а напълно не е по този начин.

Рак
Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, дори и да е напълно елементарен и по нищо да не се разграничава от хилядите сходни. Някога времената, които в този момент Ви се костват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с наслада и малко носталгия.

Лъв
Най-добре е този ден да прекарате в фамилен кръг. Укротете своя възторг, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте дружно някакъв филм, само че вкъщи, тъй като другояче са вероятни разочарования, което пък ще провокира нов спор. Изберете някакъв благонадежден и към този момент пробван вид ” - „ Хубава жена ”, да вземем за пример...

Дева
През това денонощие Вашите апетити ще се покачат. Не е изключено да набъбнат и упоритостите Ви. Ако сте родени прес средата на септември, ще бъдете изключително чувствителни, когато се отнася за престиж, а и към нападки към системата, която предствлявате. Качества като несъразмерна автентичност, нервност, несдържаност и променчивост, могат да се отразят негативно на Вашата известност. За благополучие, ще имате опция да се измъкнете наред от всяка основала се обстановка, като на време намерите нужните причини.

Везни
Професионалните различия стават все по-големи. Може да пострадате заради непочтеност на деловите сътрудници или немарливост на сътрудниците. За доста Везни сериозен проблем ще станат несправедливите условия, предявени от управлението. Финансовите вероятности са не неприятни, като са вероятни парични приходи. Вероятни са проблеми при обшуването с околните, само че до спорове няма да се стигне. Ще съумеете да предотвратите разправиите, да урегулирате фамилните несъгласия и да обясните на обичания човек, че за обиди и неодобрение няма причина.

Скорпион
В началото на деня може да Ви се стори, че събитията се развиват по вчерашния сюжет, и значително това ще е по този начин. Само че към обяд нещата ще се трансформират. Затова сутринта не си правете проекти, тъй като ще се наложи да забравите за тях. В същото време са прекомерно евентуални непредвидени събития в дома, фамилията или с родителите. Обновяването на бита ще се окаже прекомерно сполучливо, в случай че се прави по строго избран проект. Даже и в този случай са евентуални непредвидени затруднения.

Стрелец
Недейте да нервничите, не крещете, не чупете чинии, не тръшкайте врата и не изпадайте в обезсърчение! Това постоянно ще можете да извършите сполучливо. Проблемът е изцяло решим. Само би трябвало да поискате, да го разрешите!

Козирог
Не би трябвало тъкмо през днешния ден да демонстрирате своята горделивост, защото това може да наруши хармонията в фамилията или с този, който обичате. Може да се отрази зле и настроението и на самочувствието Ви. Старайте се да избягвате конфликтни обстановки в работна среда, а и с авторитетни лица.

Водолей
Денят е под напрежение и великодушен на обстановки, свързани с заплаха и риск. Не би трябвало да забравяте за здравия разсъдък, защото без него рискувате да попаднете в извънредно комплицирана обстановка. Бъдете деликатни в бизнеса и в персоналните връзки: през днешния ден има прекалено много хора, които се пробват да се възползват от Вашата наивност и човешка добрина. Някой от сътрудниците ще се опита да Ви трансферира част от своята работа, а деловите сътрудници може да изискат преразглеждане на изискванията за съдействие. Може да разчитате на поддръжката и разбирането на обичания човек, само че не проверявайте възприятията на своята „ половинка ” за надеждност - това може да докара до проблеми.

Риби
След продължителния интервал на блъсканица и хаос Ви се коства, че в този момент, в последна сметка, можете малко да се поотпуснете. Драматичните промени в дневния темп може да провокират някои обърквания, та по тази причина се заемете с някакъв план и изпълнете деня си с рутинни дейности. Но основното, върху което би трябвало да се концентрирайте, това е релаксацията и то оня вид, който не допуска затваряне в себе си или самообразование. Това, на което би трябвало да се научите е, да овладеете изкуството на бездействието.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР