ОвенВъв всеки диалог, в който влизате, трябва да проявите малко

...
ОвенВъв всеки диалог, в който влизате, трябва да проявите малко
Коментари Харесай

Хороскоп за 27 май

Овен
Във всеки разговор, в който влизате, би трябвало да деянията малко повече учтивост, вежливост и дипломатичност. Ако авансово издемонстрирате на събеседника своите мирни планове, беседата ще стане доста по- продуктивна. Това не е най-подходящото време за започване на нова работа или каквато и да било активност. Укрепвайте партньорските връзки и без да бързате, завършвайте започнатото. Съпружеските взаимоотношения през това денонощие ще станат по-меки, нежни, отзивчиви и хармонични. Възползвайте се от тези условия, в случай че желаете да загладите някава своя виновност, или последствията от неотдавнашна препирня.

Телец
Голяма е вероятността, да допуснете през днешния ден много досадна неточност, която да може съществено да скапе връзките с Вашия обичан човек. За да не се случи това,, звездите предлагат, да бъдете по-внимателни и да не предприемате рисковани дейности.

Близнаци
Днес би трябвало най-малко за секунда да забравите за възприятията си към своя обичан човек, и да погледнете на него непреднамерено, от страни, като че ли с непознати очи. Възможно е това да Ви помогне, да го разберете по-добре и да видите в него това, което до в този момент е било прикрито за Вас с розови очила. Понякога е потребно...

Рак
Има възможност през днешния ден да узнаете нещо, което ще Ви даде власт над някого, или ще Ви сложи в неудобно състояние – според от това, по какъв начин сами се отнасяте към неща от сходен жанр. При всички положения си заслужава, да забравите тази информация. Нуждаете се от прочувствена разрядка.

Лъв
Всичко, което през днешния ден Ви каже Вашият обичан човек, ще смятате за някаква нелепост, и то не постоянно с съображение. Отгоре на всичко ще бъдете „ обзаведени ” с изменчиво въодушевление. На процедура това може съществено да обиди Вашата половинка и затов а не би трябвало да се увличате прекомерно. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на непосредствен Ваш човек.

Дева
Девите са подготвени за решителни дейности и съществени промени във всяка сфера. Доколкото деловата интензивност по понятни аргументи през днешния ден не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху персоналния си живот. Бедата е в това, че околните Ви хора не схващат Вашите желания и планове, а Вие нямате предпочитание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за спорове за жалост е прекомерно висока. Това е не неприятен ден за пътешестване и екскурзии, а също и за всевъзможни други занимания, способстващи за разширение на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте - те биха могли да да доведат до утежняване на самочувствието.

Везни
Ако бихте могли да знаете, че през днешния ден нещата ще се извърнат за Вас по подобен метод, през вчерашния ден бихте заели напълно друга позиция. Само че направеното не може да се върне и по тази причина ще се наложи да живеете с това, което имате. Освен тов нищо няма да бъде по този начин комплицирано, както Ви се е коствало преди.

Скорпион
Най-добрият метод към този трогателен и не лек ден, това е, колкото се може по-скоро да се избавите от всичко на своя път. Затова станете по-рано и излезте от къщи, до момента в който всички спят. Може да извършите необикновен скок напред, а по-късно да се насладите на свободен следобяд, когато всички работят като луди или губят времето си по опашки и гишета.Днес Вселената ще Ви подари с прозорливост, а Вашите инстинкти ще Ви подскажат по какъв начин да икономисате време и да скосите ъглите. Вслушайте се!

Стрелец
Вашият обичан човек през днешния ден няма да има предпочитание да Ви пуска даже и за минъта да се отделяте от него. Затова раздялата Ви може да се забави толкоз, че гладко да премине в среднощна седянка, а по-късно и в обща закуска. Какво пък - постарайте се да извлечете от обстановката оптималното потребно и прелестно.

Козирог
Доста мъчно ще Ви бъде през днешния ден да поддържате равнището на другарство, признато в компанията, в която ще се намирате. Не се опитвайте да се покажете по-добри, в сравнение с сте, тъй като това ще има противоположен резултат.

Водолей
Днес ще се трудите без необикновен възторг. Нямате предпочитание да се захванете с нещо ново, и се стремите да избегнете разискването на повече или по-малко значими въпроси. Близките хора са тези, които ще Ви оказват помощ да преодолеете това положение. Не жалете време за другарство с тях и не отхвърляйте непредвидени оферти. Причина за Вашето неприятно въодушевление могат да бъдат лекото неразположение или отсъствието на нови усещания. Може би не е зле да се обърнете за съвет към доктор, или да се замислите за къс и необикновен отпуск. Не е ли време да организирате пътешествието, за което по този начин от дълго време си мечтаете?

Риби
Вие сте подготвени във всеки миг да встъпите във етапа на храброст, и това, евентуално, ще Ви въодушеви да изпробвате нещо ново - нещо такова, което всекидневно Ви плаши. Нещо във Вашия живот ( неотдавнашна победа, благонадежден другар, позитивен отзив) ще надделеят над Вашата храброст, и ще се опита да попречи на реализирането на всички ваши стремежи. Бъдещето зависи единствено от Вас, и за какво да не го извършите такова, каквото бихте желали да го видите? Направете си проект и дано бъде толкоз подробен, колкото Вие прецените. Това единствено ще прибави изясненост във Вашето виждане. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР