ОвенВ любовните си отношения може да бъдете по-свободни и по-малко

...
ОвенВ любовните си отношения може да бъдете по-свободни и по-малко
Коментари Харесай

Големи финансови загуби за представителите на две зодии

Овен

В любовните си връзки може да бъдете по-свободни и по-малко конфликтни. Отношенията ви в фамилията са положителни, само че ви липсва душевна топлота. Хората с креативен специалности изпитват огромно задоволство. Възможно е да харчите прекалено много пари за красиви, само че не толкоз нужни ви неща. Препоръчва ви се повече нерешителност.

Телец

При изясняване на връзките с бъдещия сватбен сътрудник може елементарно да загубите успокоение, да нервничите и да се вълнувате. Излизайки от вкъщи си сутринта може да не намерите нужни и значими движимости. При болшинството Телци през днешния ден времето няма да стига за извършване на второстепенните професионални задания. Възможни са финансови загуби, кражба.

Близнаци

За укрепване на своя магнетизъм би трябвало да употребявате в облеклата си светли, блещукащи тонове. Не понасяте рестриктивните мерки, стремите се към самостоятелност и желаете във всичко да надминете близките, само че през днешния ден могат да ви навестяват пристъпи на горест, потиснатост и мрачни интуиции. Днес е по-добре да работите в уединение. Само с малко от сътрудниците можете да решавате финансови въпроси, разчитайки освен това на личните пресмятания.

Рак

При общуването с избраника не се горещете и не се старайте да го привързвате към себе си. Това може леко да докара до спор. Тъй като ситуацията на планетите прави Раците свръхактивни и малко суетливи, постарайте се да не се захващате наведнаж за всички домашни работи. Премислете си авансово закакво ви стигат силите и защо – не. Раците не обичат да употребяват връзки и познанства, а гордостта не им разрешава да си изпросват работата. По-скоро те може да платят, с цел да им откри някой уместно място. Ако някой ви задлъжнее, поискайте този дълг да бъде върнат.

Лъв

Любовните връзки на Лъвовете зависят в огромна степен от външни условия и мнението на близките. Встъпването в брак може да е обвързвано с невероятни условия и колкото по-късно стане това, толкоз по-големи са възможностите ви за триумф. Интересува ви интелектуалната активност, изключително всичко това, което е обвързвано с отвъдния свят. Днес може да печелите по непредвидени способи.

Дева

Събитията от деня могат съществено да повлияят върху визията на Девите за самите тях. Постарайте се да се въздържите от самобичуване и строги оценки за своите близки. Въпреки че е пристигнало време да се жънат плодовете, единствено малко на брой от представителите на този знак могат да получат стремежи резултат от активността си. Бизнесмените могат да изгубят огромни суми. Главното е изгодност и нерешителност.

Везни

 

Днес ви се постанова да обмисляте думите и постъпките си в любовните връзки. Възможно е наложително тежко другарство или взаимна активност с хора, които не ви вдъхват доверие. Днес заемете изчаквателна позиция, защото ви е мъчно да постигнете замислените цели. Пазете се от изменничество или кражба.

Скорпион

Вземете се в ръце и не давайте воля на пристрастеностите си. Не би трябвало да се напрягате. Решението на вашия персонален проблем лежи на повърхността. Денят е удобен за дейна активност. Днес може да бъдете във водовъртежа на събитията. Закъснението ви за някъде, несвоевременното осъществяване на своите отговорности и изплащането на сметки могат да ви донесат огромни неприятности.

Стрелец

Основните събития в любовните връзки настъпват естествено, без да провокират нараснало напрежение на силите ви. Вие сякаш сте попаднали в бърз поток, от който ви е мъчно да излезете. Предстои ви цялостно отдаване в работата и в учението, а същински може да се отпуснете единствено вкъщи си. На първо място стои усвояването на нови познания и специалности, а приятното другарство и забавление е за по-късно. Не ви се удава да пазите и трупате пари.

Козирог

Могат да изплуват нерешени проблеми, да се изострят съмненията и остарели обиди. Не произнасяйте " присъда “ във връзка с своите оскърбители. Трябва да бъдете отзивчиви. В работата си може да се окажете във водовъртежа на ежедневните си отговорности. Споделете финансовите си проблеми с непосредствен човек.

Водолей

Благоприятен ден за разрешаване конфликтните обстановки сред влюбените. Не планирайте срещи с другари и не влизайте в спор със странични хора. Посветете този ден на неща, които към този момент сте почнали и изискват бързо довеждане докрай. Целеустремената ви активност води до позитивни промени в материалното ви и обществено състояние.

Риби

Вашият фаворит може да прояви към вас нараснало внимание. Този ден е удобен за интимни срещи и съпружеска обич. Представителите на креативните специалности могат да осъществят своите проекти. Възможна е поддръжка на вашата активност от страна на висшестоящи организации. Оставайте твърди в убежденията си и поддържайте единствено взаимоизгодните връзки.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР