ОвенВ дома ви денят ще започне с напрежение около децата,

...
ОвенВ дома ви денят ще започне с напрежение около децата,
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък

Овен

В дома ви денят ще стартира напрегнато към децата, изключително в случай че са възпитаници. А на работното ви място напрежението ще се е покачило по аргументи отвън вас. Не рискувайте през днешния ден с нищо. Оставете нещата да се движат без ваше присъединяване, вършете единствено неотложни каузи. Каквото има да се скапе или да се обърка, ще стане през днешния ден следобяд или на следващия ден. Постарайте се да останете наблюдаващ. Не пътувайте без извънредно наложителна причина без значение дали вие ще карате, или ще ви возят други хора. Вечерта ще пристигна с неприятни диалози към бъдещето на децата ви. Не се намесвайте толкоз остро, дано и те имат думата.

Телец

Ориентирате се към по-състоятелни сътрудници. Решили сте вие да заговорите първи за взаимна активност и това няма да е неточност. Телците обичат да държат самодейността в ръцете си и това ще им помогне за по-добрата вероятност на бизнеса им или кариерата - за тези, които не управляват личен бизнес. Не подценявайте дребните знаци на професионално внимание, те може да са сондажи за бъдещите общи действия. Не правете огромни взаимни отстъпки, само че ви е нужна мощна дипломация. За тези, които се канят да строят, времето е уместно за начало, направете през днешния ден първата копка.

Близнаци

Каквото извършите през днешния ден, ще бъде потребно и за работата ви, и за престижа ви. Направете нещо, с цел да ви виждат, с цел да се рекламирате - променете прическата си, преборете се за медийно наличие, потърсете експерти в рекламата. Разширете приятелския си кръг, създайте си нови контакти и обграждане. Много подобаващи за това са служебни пътувания, срещи, командировки - потребни ще бъдат всички часове, прекарани в търсене на допирни точки с вашия бизнес. Предстоят ви значими инициативи. Дело, което водите през днешния ден, няма да приключи удобно за вас. Отложете го за на следващия ден или за идната седмица, ще се откри мотив във ваша изгода.

Рак

Трудно ще се оставите да ви впримчат в нещо, което не ви е по сърце. Трябва да сте доста деликатни, тъй като денят е решителен за бъдещето ви. Срещите ви са такива, че контактите ви ще се продължат като взаимни действия. Внимавайте какво обещавате през днешния ден, всичко ще би трябвало да се извърши, без значение какво ще ви коства. Приключвате работата по значим документ и това ви прави спокойни и по-уверени. Поставете основите на нещо ново, денят е доста подобаващ за това. Каквото започнете през днешния ден, ще се довърши до дъно и в случай че го вършиме със разсъдък и честност, краят ще бъде добър.

Лъв

Не отлагайте нищо за идващите дни, ще ви носи единствено главоболия. Каквото се постанова, свършете го през днешния ден и на следващия ден. Лъвовете ще изгубят доста, в случай че трансферират задължения от ден дневно, недоволствата и тюхканията няма да ви оказват помощ. Голямата ви игра на великолепие може да се провали от напълно дребна детайлност, която аристократично сте подминали. Хората на изкуството не трябва да приказват, да се хвалят, а да потвърждават гения си. Много от тях през днешния ден ще имат сполучливи изяви, само че и доста ще са покрусени в края на деня от безразличието на публиката си. Постарайте се да проявявате схващане към другите и ще се предпазите от неприятности.

Дева

Много от вас през днешния ден ще видят сполучливия завършек на една дълго договаряна взаимна активност. Преговорите ви ще завършат с подписването на мощен и преференциален за вас контракт. Той ще ви даде средствата за разширение на личната ви активност. Много Деви усещат вътрешна неустановеност, която се дължи на ревността ви. Постарайте се да не я демонстрирате толкоз очевидно, тъй като половинката ви няма да търпи дълго безпочвени обвинявания. Разгневите ли индивида до вас, ще неуспехите дните си и ще се наложи да търсите още веднъж пътища към него. Девите постоянно въздишат и тичат по химери, когато щастието им е на ръка разстояние.

Везни

Днес в една от срещите внезапно ще проумеете какъв брой положителни вероятности има вашият бизнес за развиване. Деловата ви активност като цяло е сполучлива. Вести от чужбина ще ви дадат кураж да започнете изследване на задграничен пазар. Всички намеци, че някой оттова желае да си сътрудничи с вас, ще излязат правилни. Не ги изпускайте. Това ви носи нови позитивни страсти. Може би ще се наложи да извършите промени в екипа, с който работите. Включете хора, които са заинтересувани да работят дружно с вас за разширение на активността. На крачка сте от триумфа, а любовта ви носи наслада.

Скорпион

Загубите, в случай че сте имали такива до момента, на половина понижават. Дори стартирате да печелите. Срещнете се с шефовете си, изяснете всичко, което ви се коства, че би трябвало да знаете. Срещнете се с хора, които ви се желае да спечелите. Съдбата стартира да работи за вас и доста скоро ще го усетите. Ще ви се случат събития, за които ще почерпите. Някои от Скорпионите, родени през октомври, ще преживеят запознанство, което ще ги изправи пред скорострелен брак или взаимно общуване. В никакъв случай не се съгласявайте. Лечението против любовта от пръв взор е вторият взор - не го забравяйте.

Стрелец

Доста по неволя сте създали изявление в минали дни, което през днешния ден ще стане причина за препирня с сътрудник на работното ви място. Вашите думи са предадени от трето лице доста изкривени, допълнени самоволно с обидни квалификации и засегнатият ви желае пояснение. Вие от своя страна желаете пояснение от интерпретатора и става свада. Постепенно в нея ще вземе присъединяване целият офис, тъй като това е единственият метод да се постави завършек на клюките, да се трови климатът в офиса. Съветът ми е да не спирате на половина, в случай че би трябвало направете неподготвено заседание, изяснете случая и се освободете от виновника за напрежението.

Козирог

Четвъртък идва с радостна новина от човек, непосредствен родственик, който работи и живее в далечна страна. Някакъв негов персонален прогрес, персонална победа ще ви достави голямо наслаждение. В деловата сфера ви следва среща с човек на висок административен пост, който демонстрира интерес към вашата активност и е подготвен да ви поддържа. Тази среща е планувана и се надявам, че авансово сте обмислили какво и по какъв начин да желаете. Бъдете доста внимателни в приказките, не създавайте усещане, че разчитате напълно на него и връзките му. Може да прояви апетити към вашата компания (дейност) посредством съдружничество или парична помощ.

Водолей

Ще ви поканят на делова обиколка из страната по отношение на проекти за обща активност. Не отхвърляйте. Дори да се съпротивлявате, новите неща, които ще се отворят пред очите ви, ще очертаят границите на новите ви действия. Вие към момента нямате задоволително ясна визия за опциите си. Ако приемете някоя от офертите, свързани с това пътешестване, ще би трябвало да увеличите екипа си, да преустроите реда в офисите си и да откриете нов офис. Това ви радва, само че и ви плаши. Напразно, никой няма да ви кара да извършите измененията внезапно.

Риби

Ако до момента сте се мъчили с някакъв проблем, през днешния ден той просто ще отпадне сякаш от единствено себе си. Чудесен ден за покупко-продажби и работа, за нови връзки и контакти. Ще извършите потребни запознанства, които напълно другарски ще запазите за дълго време. Нищо чудно, в случай че прераснат в освен това от другарство. Ще се зарадвате на триумфите на непосредствен човек, който непрестанно е към вас и ви оказва помощ. Неговите победи ви улесняват и ви икономисват пари. Натрупани средства, които са чакали времето си и сте се чудили защо първо да ги дадете, внезапно намират мястото си - влагате ги в ниша с облага.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР