ОвенТози понеделник не се опитвайте да изпреварите времето. Обстоятелствата ще

...
ОвенТози понеделник не се опитвайте да изпреварите времето. Обстоятелствата ще
Коментари Харесай

Хороскоп за днес, 6 декември

Овен

Този понеделник не се опитвайте да изпреварите времето. Обстоятелствата ще се развият по този начин, както би трябвало - единствено ги оставете да се случат.
Телец

Днес няма да можете можете да разчитате на никаква независимост на деяние. Това от време на време има и своите позитивни страни.
Близнаци

Това е ден, в който ще ви бъде препоръчано да участвате в съмнителна идея. Проверете добре събитията и не се подлъгвайте по обещания.

Рак

Днес ще спечелите повече от взаимоотношението с другите, в сравнение с в случай че се опитате да действате сами. Сложете усмивката си и всичко ще се получи повече от добре.
Лъв

Това е ден, в който ще ви притискат периоди. Не се тормозете в допълнение, с цел да не си създадете спомагателна работа.
Дева

Това е ден, в който мрънкането няма да ви помогне. Концентрирайте се върху най-важното. Нещата не са толкоз черни, колкото наподобяват.
Везни

Този понеделник ще сте способни на чудеса, единствено би трябвало да си повярвате. Денят ще остане в спомените ви с голямо ваше достижение.
Скорпион

Днес светът към вас може да ви се стори малко чудноват, а вие на собствен ред ще изглеждате странни за околния свят. Не усложнявайте в допълнение ситуацията.
Стрелец

Това е ден, в който да проверявате истинността на информацията. Вярвайте единствено на себе си и на интуицията си, която няма да ви подведе.
Козирог

Очаква ви сполучлив ден, в който всичко ще върви с лекост. Не се захласвайте по непознати достижения, вашите са не по-малко стойностни.
Водолей

Този понеделник ще сте склонни да драматизирате обстановката, а няма да имате никакви мотиви за това. Останете устойчиво стъпили на земята.
Риби

През този ден не бързайте да действате. Правете нещо единствено в случай че категорично да ви помолили. Сега не е миг за самоинициативи.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР