ОвенТози петък ще имате възможността да се възползвате от нова

...
ОвенТози петък ще имате възможността да се възползвате от нова
Коментари Харесай

Хороскоп за днес, 26 ноември

Овен

Този петък ще имате опцията да се възползвате от нова облага. Не изпитвайте никакви скрупули на съвестта - изцяло я заслужавате.
Телец

През този ден няма да имате време за отмора. Започнете деня с гимнастика и здравословна закуска, с цел да издържите натоварването.

Близнаци

Този петък ще получите удостоверение на ваше съмнение. Не си позволявайте да деянията надменност, останете безмълвно благородни.
Рак

Днес ще ви зарадва с ненадейно положително отношение от човек, от който не сте го очаквали. Помислете добре на какво се дължи това.
Лъв

Този петък ще получите помощ, тъкмо когато ви би трябвало. Денят ще е тежък, само че не се отчайвайте - всичко ще завърши наред.
Дева

Този петък ще бъдете поканени за присъединяване във значимо събитие. Не се подценявайте - изцяло почтени сте да участвате.
Везни

Днес ще бъдете изправени пред сложен избор. Опитайте се да бъдете далновидни и не взимайте решение от боязън.
Скорпион

Този петък ще бъдете сюрпризирани в любовно отношение. Съдбата ще е благосклонна към вас. Ще се чувствате същински щастливци.
Стрелец

През този ден не се подлъгвайте по непознатото мнение. Дори да е на ваш доста непосредствен - имайте доверие на интуицията си.

Козирог

Този петък ще ви е доста елементарно да се спогодите с всеки. Използвайте това, с цел да договорите преференциални условия във значима договорка.
Водолей

Днес не разчитайте на непознатата помощ. Съвсем умерено ще може да се справите с всичко, с помощта на ресурсите ви.
Риби

Този петък ще протече по друг метод. Не се отпускайте до края на деня. Изненадите ще следват една след друга.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР