ОвенТози петък ще имате възможността да се възползвате от нова ...

ОвенТози петък ще имате възможността да се възползвате от нова

Хороскоп за днес, 26 ноември

Овен

Този петък ще имате опцията да се възползвате от нова облага. Не изпитвайте никакви скрупули на съвестта-изцяло я заслужавате.
Телец

През този ден няма да имате време за отмора. Започнете деня с гимнастика и здравословна закуска, с цел да издържите натоварването.

Близнаци

Този петък ще получите удостоверение на ваше съмнение. Не си позволявайте да проявите надменност, останете мълчаливо благородни.
Рак

Днес ще ви зарадва с ненадейно положително отношение от човек, от който не сте го очаквали. Помислете добре на какво се дължи това.
Лъв

Този петък ще получите помощ, тъкмо когато ви би трябвало. Денят ще е тежък, само че не се отчайвайте-всичко ще завърши наред.
Дева

Този петък ще бъдете поканени за присъединяване във от значение обстоятелство. Не се подценявайте-изцяло почтени сте да участвате.
Везни

Днес ще бъдете изправени пред сложен избор. Опитайте се да бъдете далновидни и не взимайте решаване от боязън.
Скорпион

Този петък ще бъдете сюрпризирани в любовно отношение. Съдбата ще е благосклонна към вас. Ще се чувствате реални щастливци.
Стрелец

През този ден не се подлъгвайте по чуждото мнение. Дори да е на ваш доста непосредствен-имайте упование на интуицията си.

Козирог

Този петък ще ви е доста просто да се спогодите с всеки. Използвайте това, с цел да договорите преференциални изисквания във съществена договорка.
Водолей

Днес не разчитайте на чуждата помощ. Съвсем умерено ще може да се справите с всичко, с помощта на ресурсите ви.
Риби

Този петък ще протече по друг метод. Не се отпускайте до края на деня. Изненадите ще следват една след друга.

Източник: iwoman.bg