ОвенТова е седмица, в която да се съсредоточите основно върху

...
ОвенТова е седмица, в която да се съсредоточите основно върху
Коментари Харесай

Хороскоп за тази седмица, 24-30 януари

Овен

Това е седмица, в която да се концентрирайте главно върху вашата работа. Предстоят да се случат редица значими събития. Във вторник ще ви бъде дадено покачване, само че ще би трябвало да се потрудите съществено, с цел да го получите. През целия интервал професионалните въпроси напълно ще завладеят вниманието ви. Това може да провокира някои проблеми вкъщи. Опитайте се да не нарушавате салдото.

Телец

Това е седмица, в която ще би трябвало да положите съществени старания, с цел да се справите с конкуренцията. Основната ви задача ще бъде да не позволявате на страстите да надделеят над здравия разсъдък. Сега не се стремете да покорявате върхове – по-важното е да запазите това, което имате и да закрепите завоюваните позиции. С богатства дума и доста дипломатичност ще съумеете да излезете победител от всяка борба.

Близнаци

През тази седмица може да получите преференциално, само че в това време рисково финансово предложение. Ще би трябвало да го обмислите деликатно: обстановката е прекомерно несигурна. В персонален проект бъдете деликатни - не казвайте прекомерно доста за себе си на хора, които познавате от скоро. Обърнете повече внимание на персоналния си живот – в него царува безпорядък и обстановката може да излезе отвън надзор.

Рак

През тази седмица дружно с ваш непосредствен и благонадежден другар можете да постигнете доста по-големи резултати, в сравнение с сами. Периодът може да бъде белязан от огромни резултати, само че ще би трябвало да вземете поради мнението на някой различен, с изключение на своето. Това сигурно ще бъде във ваша поза. Седмицата ще бъде наситена и със събития от любовен проект. Отношенията ви с обичания човек като че ли доближават ново равнище. Ще се чувствате щастливи!

Лъв

През тази седмица ще почувствате какъв брой мъчно може да бъде да напътствате, образовате и контролирате някого. Върху раменете ви ще се стовари задължение, което ще ви пречи да продължите напред. Дали би трябвало да упражнявате толкоз огромен надзор и какво ще загубите, в случай че намалите темпото? Помислете дали не бихте могли да разчитате на някой различен, с който да си споделите тежестта.

Дева

През тази седмица не забравяйте за предпазливостта. Каквото и да вършиме, мислете преди да действате и говорите. Сега не е моментът да поемате опасности в каквото и да било отношение. Заложете на старите, познати и потвърдени способи за деяние. Ако престои пътешестване - най-добре го отложете. Сериозните задания ще ви затруднят. Не се заемайте с нови планове. Каквото и да вършиме, ще мислите единствено за едно - за любовта. Там ви чака безспорен триумф!



Везни

Седмицата дава обещание трудности и проблеми. Сега е по-добре да не се включвате в нови планове. По-важното е да избягвате борби с висшестоящите. Може да почувствате, че сте употребявани по някакъв метод, само че е доста евентуално и да грешите. Опитайте се да бъдете оптимално справедливи и да не раздавате присъди. Вашата разтуха ще бъде в фамилията - там ви чакат цялостна поддръжка и схващане.

Скорпион

Седмицата надали ще бъде белязана от значими достижения и събития. Вероятно ще би трябвало да си дадете сметка, че е добре да говорите по-малко и да действате повече. Енергията ви ще е в остатък и в случай че се мобилизирате, ще може да сътворите същински чудеса! В края на седмицата не бягайте от препоръките на по-възрастните. Предстои ви да научите забавни и значими неща, които ще са ви от изгода в живота.

Стрелец

Това е седмица, в която да действате бързо. Не отлагайте нищо за на следващия ден. В противоположен случай може да загубите съществени позиции, за които сте работили години наред. Най-голямата ви задача ще бъде да контролирате настроението си. Нервните прояви може да навредят съществено на престижа ви. Въздържайте се и от това да давате препоръки или да съдите, който и да било. Канализирайте силата си в спорт и доста дълги разходки.

Козирог

Седмицата може да бъде напрегната. Но тъкмо в този момент имате късмет да постигнете забележителен прогрес във всяко ваше начинание. Усилията и ресурсите, вложени от вас през последните седмици, ще дадат своя резултат. В сряда ще имате потребност от повече поредност в дейностите ви. Не се изкушавайте да взимате помощници за ваши съществени действия. Напълно сте способни да се справите сами. В петък очаквайте значими вести, след които животът ви ще навлезе в нова тенденция.

Водолей

Това е седмица, в която няма да ви е елементарно да продължите напред. Ще имате свои " вътрешни " спирачки. Ако имате подозрения в себе си - пробвайте се да ги преборите, те не трябва да ви стопират по пътя ви напред. Всичко, от което се нуждаете, е повече оптимизъм! Ако повярвате в себе си, ще се радвате на значими достижения. Не позволявайте на призраците от предишното да ви попречат. Също по този начин не търсете съвет или поддръжка от другите.

Риби

Това е седмица, в която доста да се пазите от спорове. Също по този начин не заемайте страна в спор, за който не сте доста сигурни по какъв начин е почнал. Запазете неутралитет. В персоналната сфера ще научите значим урок. Ако запазите успокоение и действате рационално, ще спечелите доста. От вашите дейности в този момент ще зависи доста по какъв начин ще се развият нещата при вас в бъдещите месеци.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР