ОвенТова е ден, в който нещата може да се объркат.

...
ОвенТова е ден, в който нещата може да се объркат.
Коментари Харесай

Хороскоп за днес, 3 декември

Овен

Това е ден, в който нещата може да се объркат. Подгответе си спомагателни разновидности за деяние и не се подавайте на обезсърчение.
Телец

През този ден рискът от неточност не е изключен. Проверявайте резултата от дейностите си по няколко пъти. Пазете парите си.
Близнаци

Това е ден, в който на напред във времето ще излязат въпроси, свързани с финансовото ви състояние. Бъдете рационални и далновидни.
Рак

Този петък ще получите помощ, на която не сте се надявали. Много евентуално е ваш прочут да се трансформира в същински и незаместим другар.
Лъв

Денят ви дава обещание сложни, само че не и непостижими задания. Няма да ви се падне нещо, с което не може да се справите. Имайте повече религия в качествата си.

Дева

Предстои ви смяна, която очаквате от дълго време. Сякаш желанието ви към този момент не е толкоз мощно. Това не е по този начин, изчакайте да извършите първата крачка и вдъхновението ще се върне.
Везни

Днес отговорностите ще валят едно след друго. Имайте подготвеност за ден, в който би трябвало да деянията изключителна интензивност.
Скорпион

Този петък ще може самоуверено да заявите възприятията си. Оставете завесата да падне. Няма какво да губите. Само ще разберете значими отговори.
Стрелец

През този ден не се подавайте на операции. Състраданието е хубаво нещо, само че би трябвало да се имат поради и действителните обстоятелства.

Козирог

През този ден не се подавайте на тъжни мисли. Тяхната мощ денем ще е огромна, по тази причина направете всичко допустимо, с цел да ги замените с вяра.
Водолей

Това е ден, който ще промени живота ви. Ще получите нещо в действителност скъпо. Проявете нужната отговорност и признателност.
Риби

През този ден ще извършите толкоз доста неща, колкото не са се събирали през последните месеци. Подкрепете с доста религия, усмивки и доброжелателност.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР