ОвенТази седмица ви очакват хубави промени и нови емоции. Не

...
ОвенТази седмица ви очакват хубави промени и нови емоции. Не
Коментари Харесай

Седмичен любовен хороскоп за 6-10 декември

Овен

Тази седмица ви чакат хубави промени и нови страсти. Не е изключено да стягате куфарите за прелестна дестинация.
Телец

Опитайте се да се поставяте по-често на мястото на колегата, с цел да вниквате по-лесно в нещата, които ви споделя.

Близнаци

Ще имате податливост да реагирате преждевременно и да изпадате в прочувствени крайности. Не драматизирайте ненужно дребните битови проблеми.
Рак

Звездите са благосклонни и ще се радвате на все обичани неща – вкусна храна и страховит секс. И това, в случай че не е добра седмица?
Лъв

Тази седмица ще би трябвало да се концентрирате най-вече върху работата. Що се отнася до връзката ви, най-добре не влизайте в спорове, тъй като няма да излезете като победител от тях.
Дева

Трябва да измененията настройката си в по-положителна тенденция, другояче рискувате да изпаднете в много меланхолично положение, граничещо с меланхолия.


Везни

Звездите ще бъдат благосклонни към вас, оставяйки ви на мира, що се отнася до любовните връзки.
Скорпион

Чувствате, че имате потребност от огромна смяна в живота си – нова работа, женитба, дете или ново жилище. Обсъдете с колегата всичко, което се върти в главата ви.

Стрелец

Доверете се на интуицията си и ще постигнете прогрес на любовния фронт. Предстоят ви съществени диалози, в които ще се постанова да обясните какво тъкмо очаквате от индивида до себе си.
Козирог

Целите ви за тази седмица са много високи и най-вероятно ще имате потребност от малко непозната помощ за осъществяването им. Доверете се на околните си, няма да съжалявате.
Водолей

Вие сте майстори в връзката със срещуположния пол. Това умеене ще ви е от особена изгода тази седмица – и в работата, и в любовта.
Риби

Имате фамилни проблеми, които не ви дават мира. С каквото и да се захванете, непрестанно ще мислите за тях, тъй че по-добре се концентрирайте и помислете какво бихте трансформирали в обстановката.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР