ОвенТази седмица е благоприятна за решителни действия и директни изявления.

...
ОвенТази седмица е благоприятна за решителни действия и директни изявления.
Коментари Харесай

Хороскоп за тази седмица, 29 ноември - 5 декември

Овен

Тази седмица е удобна за решителни дейности и директни изказвания. Ще имате опцията да подобрите връзките си с сътрудници и началници. Използвайте свободното си време, с цел да въведете ред в документите. В сряда всички порти ще бъдат отворени за реализиране на вашите проекти. Петък може да бъде сложен ден за вас. Тогава рискувате да попаднете в капан за гонене на доходоносно персонално или бизнес предложение. Проявете сдържаност.

Телец

През тази седмица се пробвайте да приключите значимите въпроси, които сте оставяли настрани толкоз дълго време. Още няколко дни закъснение и към този момент няма да можете да разрешите тези проблеми сами, ще би трябвало да помолите за помощ. Работата ще ви отнеме доста време, само че ще ви избави от по-нататъшни неприятности. В края на седмицата обърнете внимание на домашните каузи. Някои от тях не може да се разрешат без дейното ви присъединяване.

Близнаци

Тази седмица е желателно да сдържате отрицателните страсти. Нужни ви е единствено малко самообладание и ще видите по какъв начин обстановката се трансформира във ваша изгода. Много скоро ще получите това, което желаете, даже в случай че към този момент не вярвате и сте подготвени да се откажете. През почивните дни, в случай че душата ви желае успокоение и самотност - не се колебайте да си ги осигурите. Изключете телефона и не се изкушавайте да надниквате постоянно в обществените мрежи.

Рак

Предстои една много дейна, наситена със събития седмица. Възможни са изненадващи командировки. Във вторник проектите ви ще бъдат сполучливо осъществени, което не може да се каже за идващите два дни, когато може да очаквате плевел конфликт на вашите ползи с тези на близките. Мирът обаче ще бъде възобновен бързо, по тази причина не горете мостове. През почивните дни душата ви ще бъде стоплена от грижите на обичан човек. Очаква ви доста благополучие.

Лъв

Седмицата ще е решаваща за кариерата ви. Ще постигнете доста цели, само че спирайте дотук, време е да очертаете планове за бъдещето. В края на седмицата фамилията ви ще се нуждае от вашата поддръжка и помощ. Обърнете повече внимание и на децата си. Опитайте се обаче да говорите за себе си колкото е допустимо по-малко - в този момент е значимо да слушате другите. Имате опция да прекарате магически уикенд.

Дева

Тази седмица е добре да започнете с разбор на обстановката. Ако нещо не ви устройва в работата или в персоналния ви живот, помислете по какъв начин да го измененията. Няма потребност да изостряте връзките, само че и не трябва да го търпите безмълвно. В сряда ще би трябвало да поемете отговорност освен за вашите дейности и каузи, само че и за делата на подчинените ви. В петък е целесъобразно да избягвате ненужни срещи. В събота ще сте склонни да преувеличавате, което може да докара до конфликтна обстановка.



Везни

Успехът ви тази седмица ще зависи от способността ви да учите бързо и да прилагате добитите познания на процедура. Колегите ви ще ви оказват помощ да постигнете задачата си, само че тя би трябвало да е реалистична. В сряда ще сте по-чувствителни към мнението на другите. В петък не се вкопчвайте в предишното си, вместо това потърсете нови приложения за гениите си. В събота може да научите значима информация, която е добре да ревизирате за меродавност.

Скорпион

През тази седмица другите ще се вслушат във вашето мнение, по тази причина не пропускайте опцията да повлияете на обстановката и да спечелите от нея. В сряда не се изкушавайте да следвате непознати препоръки, колкото и комфортно да ви е това. В петък ще получите дребен, само че доста ми подарък от обичан човек. През уикенда си позволете да избягате от всички грижи и проблеми надалеч от града.

Стрелец

През тази седмица проектите ви последователно ще стартират да се сбъдват. С вашата сила и интензивност можете да укрепите позициите си в дълготраен проект. В сряда ще изберете верен вид за деяние, който ще донесе облага, само че заплашва да ви изтощи прочувствено. Затова не се колебайте да прекарате почивните дни в цялостно усамотение и нищоправене.

Козирог

Седмицата е удобна за нови запознанства. Във вторник не се колебайте да визиите вашите реформаторски възгледи. Тази самодейност може да ви завоюва съществено преимущество пред съперниците ви. Напълно допустимо е да се издигнете нагоре по служебната стълбица. Вярвайте повече в себе си.

Водолей

Седмицата рискува да ви изненада с отчаяние. Може би ще разберете за интригите на сътрудници или за измяната на непосредствен човек. Такива неща в живота се случват. Не бързайте да генерализирате и да анатемосвате. С лекост ще преодолеете всички трудности. В петък намалете темпото и се подгответе за един уикенд, изпълнен само с тишина и успокоение.

Риби

Тази седмица ще бъде удобно време за достижения в кариерата. Ще осъзнаете, че имате потребност от повишение на квалификацията. Не се колебайте да го извършите напълно скоро. В сряда отделете време за нещо прелестно и занимателно. В петък е по-добре да не планирате бизнес срещи и договаряния с сътрудници. През почивните дни може да ви се наложи да поработите - в случай че ви доставя наслаждение, за какво не!
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР