Овен Тази събота може да си позволите повече удоволствия. Това важи

...
Овен
Тази събота може да си позволите повече удоволствия. Това важи
Коментари Харесай

Хороскоп за днес – 18 март

Овен

Тази събота може да си позволите повече удоволствия. Това важи за съвсем всички сфери от живота. Имате да чистите? Не си го и помисляйте.

Телец

Тази събота ще бъдете изпълнени с невероятни сили. Денят е подобаващ за сантиментални срещи. Отношенията може да се развият стремително. 

Близнаци

Тази събота е добре да бъдете по-сдържани. Искреността е положително нещо, само че не и когато ви прави уязвими. Дори да негодувате против някого не му го показвайте. 

Рак

Тази събота съществува възможност да се объркате в активност, обвързвана с преписка. Най-добре отложете писането на писма за различен ден. 

Лъв

Тази събота ще желаете всичко да е, както е било преди. Съдбата обаче ви е приготвила смяна. Нека това не ви плаши. 

Дева

Тази събота подготвя към изгода от контакти от другари. Не се тормозете да се обадите на ваш прочут и да се разсеете. 

Везни

Тази събота е добре да се погрижите за здравето си. Започнете деня със здравословна закуска, а може и да си извършите разтоварващ ден. 

Скорпион

Тази събота ще ви сервира приятна изненада. Може да намерите нещо, което от дълго време сте изгубили или да ви се обади другар, който не сте виждали от години. 

Стрелец

Тази събота не се колебайте да бъдете разнообразни. Важното е да се чувствате добре, а не да отговаряте на нечии упования. 

Козирог

Тази събота се опитайте  да прецените трезво деликатни кои от дилемите са с приоритет. Не постоянно това, което ни е прелестно за правене е значимо. 

Водолей

Тази събота не се срамувайте да приемате непознато мнение. Истината е, че те ще ви бъдат от изгода. Човек се учи цялостен живот и в това няма нищо необичайно. 

Риби

Тази събота забравете за миг своите проблеми и помогнете на собствен другар. Няма да ви е елементарно да се отърсите от личните си мисли за себе си, само че в действителност си коства да го извършите за него/нея.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР