ОвенТази неделя бъдете готови за изненада в личен план. Не ...

ОвенТази неделя бъдете готови за изненада в личен план. Не

Хороскоп за днес, 5 декември

Овен

Тази неделя бъдете подготвени за изненада в персонален проект. Не бързайте да се възмущавате. Всичко, което се случва е за положително, просто му дайте време.

Телец

През този ден не жалете пари за дарове за околните ви хора. Ако сте видели нещо, което ви харесва - купувайте самоуверено.

Близнаци

През този вдъхновението ще пристигна от най-неочаквано място. Не му се чудете, а се възползвайте от опцията и действайте.

Рак

Тази неделя ще срещнете остарял другар. Отделете време, с цел да си припомните положително остаряло време и да споделите какво се е случило.

Лъв

Тази неделя може да получите непредвиден отвод на ваша молба. Изобщо не се отчайвайте - имате доста други разновидности.

Дева

Тази неделя ще може да деянията собствен нов гений. Има да извървите още доста път, само че резултатите ще са повече от положителни.

Везни

Тази неделя оставете негативизма на страна. Това е ден, в който да търсите и да се взирате в хубавото към вас.

Скорпион

Тази неделя ще ви настигне отегчителен спомен. Опитайте се да се зарадвате на предишното и да си го припомните с усмивка.

Стрелец

Тази неделя не търсете под вола теле. Заемете се с нещо неангажиращо и стойте надалеч от трагични събития.

Козирог

Тази неделя може да си позволите да спите до късно. А може и да не ставате от леглото. Рядко ви се отваря такава опция - възползвайте се!

Водолей

Тази неделя бъдете деликатни с храната. Нещо, което доста ви харесва може да се окаже, че ви кара да се чувствате зле.

Риби

Тази неделя ще бъдете стопанин на ситуацията. Не прибягвайте до операции, а подходете с мисъл да извършите нещо положително.

Източник: iwoman.bg